Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
500 metrelik bayrakla ‘Gençlik Yürüyüşü’ yapıldı
500 metrelik bayrakla ‘Gençlik Yürüyüşü’ yapıldı
Atatürk Üniversitesi UBF’den uygulamalı eğitim
Atatürk Üniversitesi UBF’den uygulamalı eğitim
ETÜ MUCİTPARK bilimi eğlenceye dönüştürdü
ETÜ MUCİTPARK bilimi eğlenceye dönüştürdü
1923 fidan toprakla buluşturuldu
1923 fidan toprakla buluşturuldu
Gör başpehlivanlığı kazandı
Gör başpehlivanlığı kazandı
HABERLER>SPOR
10 Mayıs 2024 Cuma - 03:28

TRENDYOL 1’inci Ligde 34’üncü hafta gündemi

Playoff ümidi kalmayan, gelecek sezon planlamasının ağırlık kazandığı Erzurumspor, Eyüpspor maçıyla sezona veda edecek. Eyüpspor’un tur atmayı planladığı karşılaşmada Erzurumspor ligi iyi bir sonuçla tamamlamayı hedefliyor.

TRENDYOL 1’inci Ligde 34’üncü hafta gündemi

TRENDYOL 1’inci Ligde 34’üncü hafta maçları yoğun ilgi toplayacak. Dikkatler, düşme ve playoff grubunu yakından ilgilendiren Tuzlaspor – Gençlebrliği,  Boluspor – Çorum, Adanaspor – Bandırmaspor, Şanlıurfa – Manisaspor maçlarında toplanacak.

Playoff ümidi kalmayan, gelecek sezon planlamasının ağırlık kazandığı Erzurumspor ise Eyüpspor maçıyla sezona veda edecek. Eyüpspor’un tur atmayı planladığı karşılaşmada Erzurumspor ligi iyi bir sonuçla tamamlamayı hedefliyor.

BODRUM FK, ÜÇÜNCÜLÜK İÇİN TER DÖKECEK
Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü, muhtemel bir üçüncülük için galibiyete kenetlendi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Trendyol 1’inci Lig 34. ve son haftasında Bodrum FK, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, rakibi karşısında galibiyete kenetlendi. 56 puanı bulunan Bodrum temsilcisi, galibiyet alması ve en yakın takipçisi 57 puanlı Sakaryaspor’un ise muhtemel beraberlik ya da mağlubiyeti durumunda üçüncü sıraya yükselip doğrundan play-off finali oynamaya hak kazanacak.
Bodrum FK'da sakatlığı bulunan Erkan’ın maç günü durumunun netlik kazanacağı aktarılırken, son maç öncesi Bodrum FK Başkan Yardımcısı Selahattin Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Demir de oyunculara ve teknik ekibe destek ziyaretinde bulundu.
Selahattin Polat: "Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın"
Destek ziyareti sonrası açıklama yapan Bodrum Futbol Kulübü Başkan Yardımcı Selahattin Polat, “Şu ana kadar birkaç talihsiz maç yaşadık ama son maçımız gerçekten mükemmeldi. Oyuncularımız çok güzel oynadı. Son 1 maçımız kaldı. Allah’ın izniyle bu maçı güzel bir oyunla kazanıp, üçüncü olarak play-off’taki rakibimizi bekleriz. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
İsmet Taşdemir: "Kıyasıya mücadele var"
Ligin son haftasının çekişmeli geçeceğini dile getiren Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir de, “Öncelikle Süper Lig'e göz kırpmış değiliz, ona bir açıklık getireyim. Sadece play-off’a göz kırptık ve play-off’a girdik. Üçüncülük içinde bir uğraş içerisindeyiz. Bu uğraş da kolay değil zira ligimizin en güçlü takımı da diyebiliriz ve deplasmanda karşılaşacağız. Bizim takımımızın gerçek kimliği bu hafta sergilediği oyundu. Bir süredir o oyundan uzaktık ama tekrar bu oyunu görmek bizleri de mutlu etti. Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz. 2 senedir burada hep beraber güzel şeyler yaşadık. Eyüpspor maçından sonra cezalı çıktığımız iç saha müsabakasında taraftarımız yanımızda olamadıklarından dolayı 4 puan kaybetmiştik. Oradan 2 puan alabilseydik, üçüncülüğümüz garanti olabilirdi. Herkes bize 'daha iyi olabilirdi' diye sitem etti ama gerçekten o 2 haftayı mumla arıyoruz ki ondan sonraki içerdeki 2 maçımızı da kazandık. Taraftarlarımız bizim için güzel bir güç, çok güzel atmosfer oluşturuyorlar” diye konuştu.
Bodrum FK tecrübeli yıldız oyuncusu Musah Mohammed ise, “Öncelikle geçtiğimiz hafta attığım gol için mutluyum. Çok pozitif ve çok inançlıyım. Göztepe maçına iyi bir avantaj için gidiyoruz çünkü çeyrek ve yarı final oynamak yorucu, stresli. Bunu en iyi şekilde bitirip ondan sonra direkt final oynamak istiyoruz” cümlelerine yer verdi.

GÖZTEPE’DE LUNDQVİST PARLIYOR

Göztepe’nin, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 4 maçında 2 gol, 3 asist yaparak 5 gole katkı sağlayan İsveçli futbolcu Ramon-Pascal Lundqvist önemli bir katkıya imza attı.

Trendyol 1. Lig'de haftalar önce Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Göztepe, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton, Turgay Gemicibaşı ve Romulo Cardoso’dan maksimum verim alırken, bu oyuncular arasında son günlerde öne çıkan isim Lundqvist oldu. Sarı-kırmızılı kariyerine hızlı bir başlangıç yapan ve ilk 3 maçında 2 gollük katkı veren 26 yaşındaki futbolcu daha sonra yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluğu nedeniyle kulübeye çekildi. Daha sonra rotasyon oyuncusu haline gelen Lundqvist, müsabakaların son bölümlerinde kendisine yer buldu. Aldığı bu kısıtlı süreyi iyi değerlendiren İsveçli futbolcu, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 4 maçında 2 gol, 3 asist yaparak 5 gole katkı sağlamayı başardı. Ramon-Pascal Lundqvist, sarı-kırmızılı formayla ligin bitimine 1 maç kala 4 gol, 3 asiste ulaştı.

Göztepe, Ramon-Pascal Lundqvist ile ocak ayında 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

ALTAY, 1. LİG’DEKİ SON MAÇINA ÇIKIYOR

Gelecek sezondan itibaren TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Altay, yarın 1. Lig’deki son maçında Ankara Keçiörengücü’ne konuk olacak.

Haftalar öncesinde Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay, son hafta maçında yarın deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Keçiören Aktepe Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak. 1. Lig’deki son maçına çıkacak olan siyah-beyazlılar, Ankara ekibini mağlup ederek lige galibiyetle veda etmeyi hedeflerken, Keçiörengücü de İzmir ekibi karşısında kazanıp en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyor. İki takım arasında ligin ilk devresinde İzmir’de oynanan müsabakayı Altay, 2-1 kazanmıştı.

Öte yandan bu sezon 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 25 mağlubiyeti bulunan Altay, 9 puan silme cezası aldığı için 9 puanla 17. sırada bulunuyor. Aylardır 3 puana hasret olan İzmir ekibi, ligdeki son galibiyetini Şubat 2024’te Giresunspor karşısında almıştı.

 
Ege’de cirit şöleni
 
MEB’den tarihi duruş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege’de cirit şöleni
Selendi Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde 8 takımın yer aldığı ...
Bölge Kupası programı açıklandı
Erzurum'da düzenlenecek UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği ...
UEFA Bölge Kupası Erzurum’da sahibini bulacak
Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği 14 bölge ...
 
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Ligin son haftasına girilirken Erzurumspor Kulübü kurumsal Web Sitesinde ...
Erzurumspor-Eyüpspor maçı İstanbul’da
Erzurumspor ligin son maçında Eyüpspor ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.
'Temsilci Genç'ler açıklandı
Gençlik ve Spor Bakanlığının, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor ...
 
Erzurum’da UEFA antrenör eğitimi yapılacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenör Eğitimcisi ...
Taraftar ‘Kutlu’ diyor
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - TRENDYOL 1’inci Ligde 2023 -2024 sezonu ...
TRENDYOL 1. Ligde veda haftası
SPOR SERVİSİ ÖZEL - Evinde Lider Eyüpspor’u ağırlayacak olan Erzurumspor’da ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri