Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>SPOR
11 Nisan 2021 Pazar - 22:25

Sergen Yalçın: '3 puan almak çok değerliydi'

Yalçın, BB Erzurumspor galibiyetinin ardından, "Bugün 3 puanı almak bizim için çok değerliydi. Artık ligin final bölümüne giriyoruz. Ne kadar az hasar görürsek, o kadar iyi olur" dedi. Yalçın, Cenk Tosun'un sakatlığı hakkında ise "5-6 aylık bir sürede Cenk’i göremeyeceğiz gibi geliyor" yorumunu yapt

Sergen Yalçın:  3 puan almak çok değerliydi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, BB Erzurumspor galibiyetinin ardından, "Bugün 3 puanı almak bizim için çok değerliydi. Artık ligin final bölümüne giriyoruz. Ne kadar az hasar görürsek, o kadar iyi olur" dedi. Yalçın, Cenk Tosun'un sakatlığı hakkında ise "5-6 aylık bir sürede Cenk’i göremeyeceğiz gibi geliyor" yorumunu yaptı.
Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, deplasmanda BB Erzurumspor'u 4-2 mağlup etti. Mücadele sonrası basın toplantısından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Konuşmaya Cenk’le başlamak istiyorum. Ciddi bir sakatlık geçirdi, sezonu kapattı. 5-6 aylık bir sürede Cenk’i göremeyeceğiz gibi geliyor. İnşallah bu süre daha da kısalır. Acil şifalar diliyorum. Çok önemli bir oyuncu. Milli takımımız ve şampiyonluğumuzda çok önemli bir oyuncu olacaktı ama hayatta her şey insanın başına gelebiliyor. Maça gelecek olursak; bugün için 3 puan almak çok değerliydi bizim açımızdan. Çünkü Erzurum deplasmanları her zaman herkes için zordur. Ya kar yağar hava soğur, yağmur yağar zemin bozuk olur. Bir sürü problem olur havadan dolayı tabi. Biz de bu sorunları oyunun içerisinde yaşadık. Cenk gitti, kaybettik sakatlık yaşadı, Larin de aynı şekilde sakatlık oldu, Dorukhan’da da aynı şekilde sakatlık oldu. Bazı oyuncularımız rakımdan da etkilendiler. O yüzden oyunsal anlamda iyi mücadele etmeye çalıştık. Bizim için kazanmak her şeyden önemliydi. Artı 3 puanı almak çok değerli. 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Finalde çok iyi oynayıp da 3 puan almadıktan sonra çok bir anlamı olmuyor. Artık final odaklı düşünüyoruz ve tamamen final odaklı oynayacağız bundan sonra. Son bir hafta bizim için sezonun en zor haftasıydı. Milli takım arası bize iyi gelir diye düşünüyorduk ama öyle olmadı. Covid olan oyuncularımız, sakatlar, cezalılar baya bir problem yaşadık bu hafta. Kalan üç maçı iki galibiyet, bir mağlubiyetle kapatmak; 7 puan iyi diyorduk ama 6 puan aldık, bir puan geride kaldık. Rakiplerimize baktığımız zaman çok da kötü gözükmüyor. Artık ligin final bölümüne, kalan 8 haftalık sürece gireceğiz. Çok zor bir süreç. İki haftada beş maç oynayacak bütün takımlar. Trafik çok sıkışık, oyuncuları da anlamak lazım. Oyuncular çok mücadele ediyorlar, çok fazla maç oynayan oyuncular var. Yorgunlukları ön plana çıkmaya başlıyor müsabakalarda. Elimizde ki kadroyu en doğru şekilde kullanamaya çalışıyoruz. Bazen değiştiriyoruz, bazen bekletiyoruz. Belli bir grup içerisinde oynamaya çalışıyoruz. Camiamızdan beklentimiz oyuncularımıza güvenmeleri. Çünkü biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızla, yönetimimiz, başkanımızla beraber maksimum seviyede konsantreyiz ve iyi çalışıyoruz. 8 haftalık süreç zor bir süreç. Herkes 8'de 8’den bahsediyor. Bu ligde bu durum biraz zor. Herkes çok mücadele etmeye başladı, aşağıda savaş veren takımlar var. Yukarıda başka bir savaş var. O yüzden 8'de 8 gibi bir rakamın hiç kimse için söz konusu olacağını düşünmüyorum. Ne kadar az hasar görürsek kalan 8 haftada bizim için o kadar iyi olur” şeklinde konuştu.

 
Düzgün: ‘Erzurum'dan ne istiyorlar! ‘
 
Vural: ‘Bu VAR, niye var!’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düzgün: ‘Erzurum'dan ne istiyorlar! ‘
BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, Beşiktaş maçı sonrası, “Verilemeyen ...
Özil'den Cenk Tosun'a geçmiş olsun mesajı
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, BB Erzurumspor maçında sakatlanan ...
Cenk Tosun sezonu kapattı!
BB Erzurumspor maçının 73. dakikasında sakatlanıp hastaneye kaldırılan ...
 
Erzurumspor için hala umut var
Beşiktaş’a 4-2 yenilen Erzurumspor ligde kalma umudunu kalan 7 maça bağladı. ...
Beşiktaş kafilesi Erzurum’da
Süper Lig'in 34. haftasında yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a ...
Erzurumspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı
Süper Lig'in 34. haftasında yarın Beşiktaş’ı ağılayacak olan BB Erzurumspor, ...
 
Beşiktaş, kondisyon ve taktik çalıştı
Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Milletvekili Aydemir’den MHK’ya çağrı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘hakemler her maçta haksızlık ...
Erzurumspor Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor
BB Erzurumspor hafta sonunda sahasında ağırlayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri