Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>SPOR
6 Haziran 2021 Pazar - 14:56

Milli takım Olimpiyata Erzurum’da hazırlanacak

Çintımar, 'Olimpiyat kadromuzu bugün itibariyle TOHM merkezine aldık. Burada kamp yapacaklar, yarışmalara buradan gidip gelecekler. Önümüzdeki hafta Erzurum’da, sonrasında Sırbistan’da, Romanya’da ardından Bursa’da sezonu tamamlamak istiyoruz. ' dedi

Milli takım Olimpiyata Erzurum’da hazırlanacak

Tokyo’da düzenlenecek olan olimpiyatlarla ilgili basın açıklaması düzenleyen Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Bursa’nın, Türk atletizminin altyapısı niteliğinde olduğunu söyledi. Çintimar, bu sene Tokyo'da düzenlenecek olan olimpiyatlarda hedeflerinin de 40 kota olduğunu belirtti.
Tokyo’da düzenlenecek olan olimpiyatlara ilişkin son değerlendirmeleri paylaşan Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, hedeflerinin 40 kota ile olimpiyatlara katılabilmek olduğunu söyledi. Başkan Çintimar yaptığı açıklamada, “Olimpiyat kadromuzu bugün itibariyle TOHM merkezine aldık. Burada kamp yapacaklar, yarışmalara buradan gidip gelecekler. Önümüzdeki hafta Erzurum’da, sonrasında Sırbistan’da, Romanya’da ardından Bursa’da sezonu tamamlamak istiyoruz. Dezavantajımız şu; pandemiden dolayı sezonu çok geç açtık. Normalde çocuklarımızın 5’er 6’şar yarış koşması gerekiyorken, geçen hafta birer yarış koştular. Normalde 15 günde bir yarış koşmaları gerekiyorken, 5-6 güne daralttık. Çünkü zamanımız yok, tek yarış derecesi ile alınmıyor, 5 yarış ortalaması alınıyor. 5’te 5 iyi koşma şansınız olmayabilir, mecburen 6-7-8. yarışı koşmak zorunda olacaksınız. Bunun için şu an bütün ekibimle sahadayız. Evi görme şansımız yok, yöneticilerimiz, kurullarımız, hepsi aynı pozisyonda. Bütün gücümüzle şu an olimpiyatlarda, Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na verdiğimiz sözümüzü yerine getirebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bakanımız destek ve katkıyla her yerde bizimle oldu, biz de bunun karşılığını verebilmek için gayret gösteriyoruz. Amaç 40 kota ile olimpiyatlara atletizm takımını götürebilmek ve madalyalar alabilmek. 40 kota ve madalya konusunda da tüm yüreğimizle inanarak bunu söylüyoruz sonuçta atletizm branşı; dün burada 5 bin metrede bir çocuğumuz rekor kırarak kazanacakken, koronavirüse yakalandığı için yarışamadı. Bunların hepsi negatif bir yön ama biz işlere pozitif yanından bakarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 40 kota ile olimpiyatlara gitmek için hedefimize ulaşacağız. Orada da elimizden gelenin en iyisini yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Bursa’nın, Türk atletizminin altyapısı niteliğinde olduğuna değinen Başkan Çintimar, öncelikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.
Başkan Çintimar, “Gerçekten burada Büyükşehir Belediyemizin, Osmangazi Belediyemizin atletizme çok ciddi bir inancı ve katkısı var. Türkiye’de atletizmin altyapısı Bursa. Açık ara ilk sırada, bunu Bursa’da olduğum için söylemiyorum, matematiksel rakamlarla söylüyorum. Türkiye’nin altyapısına Bursa sahip, bunda da Büyükşehir Belediyemizin, Bursa Gençlik Spor ve İl Müdürlüğümüzün desteği var. Burası bizim evimiz gibi, buradaki personel de, buradaki atletizm camiası da sonuna kadar bizimle birlikte hareket ediyor. Bu anlamda bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum, Bursa’da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 
Erzurum’da LGS'nin ilk oturumu tamamlandı
 
Atatürk Üniversitesi 64 yaşında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çevre için pedal çevirdiler
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında “Çevre İçin ...
Amatör Futbolcular Derneği’nden GSİM’e ziyaret
Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanlığı Yönetimi Gençlik ...
TFF Yönetim Kurulu Kararları açıklandı  
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ...
 
KUDAKA'dan Kış Sporlarına destek
Erzurum’da düzenlenecek olan WCT (World Curling Tour) KUDAKA Erzurum Curling ...
World Curling Tour Erzurum’da düzenlenecek
Dünyanın en iyi ülkelerinin yarıştığı ve en prestijli kış turnuvalarından ...
Yeşilay’dan sportif yaklaşım
Kamu yararına çalışan güçlü kurumların başında gelen Yeşilay, kış ve buz ...
 
Süper Lig takımları Erzurum'da buluşacak
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin önemli sportif yatırımlarından biri ...
Erzurumspor Kongresi 17 Haziran'da
BB Erzurumspor, Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun 17 Haziran Perşembe günü yapılacağını açıkladı.
Erzurumspor’da şok gelişme
BB Erzurumspor’un Onursal Başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri