Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAP BKİ'den sulama projesine destek
DAP BKİ'den sulama projesine destek
Atatürk Üniversitesinden Küresel başarı
Atatürk Üniversitesinden Küresel başarı
KUDAKA Erzurum'da toplandı
KUDAKA Erzurum'da toplandı
ATAUNİV Projesine AB desteği
ATAUNİV Projesine AB desteği
Erzurum doğa imajına KKKA darbesi!
Erzurum doğa imajına KKKA darbesi!
HABERLER>SİYASET
14 Ağustos 2021 Cumartesi - 14:29

MHP’ye katılımlar devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum'da üye sayısını artırmaya devam ediyor. İl Başkanı Naim Karataş'ın rozet takdim ettiği yeni kadın üyeler ülke menfaatlerine dikkat çekerek herkesin MHP’ye üye olması noktasına işaret ettiler.

MHP’ye katılımlar devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum'da üye sayısını artırmaya devam ediyor. İl Başkanı Naim Karataş'ın rozet takdim ettiği yeni kadın üyeler ülke menfaatlerine dikkat çekerek herkesin MHP’ye üye olması noktasına işaret ettiler.
MHP Erzurum İl Kadın Kollarına yeni üye olan partililer için rozet takma töreni düzenlendi. Üye çalışmaları kapsamında partiye üye olan 48 kişi için, rozet takma töreni yapıldı. Törende konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “bu katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katılan hanımefendi kardeşlerimizle büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta dile getireceğiz” dedi.
MHP Erzurum İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde, İl Başkanı Naim Karataş, katılım sağlayan vatandaşlara MHP rozeti takarak, parti üyeliklerini yaptırdı. MHP'ye katılımın daha da artacağını öngördüklerini ve bu durumun kendileri için de moral kaynağı oluşturduğunu ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş “ ülkemizin her dönemi için büyük güç kaynağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin güncel olarak üye kazanması ve ülke siyasetinde vazgeçilmez olması sürecektir. Yeni üyelerimizle birlikte daha güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.
Bizlerle omuz omuza yürüme niyetini ortaya koyan değerli yeni üyelerimizle daha güçlü olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Allah’ın izniyle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek sorunları çözme noktasında gayretlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.
“MHP ülke menfaatlerini gözetiyor”
Ülkemizin geldiği noktada büyük sorumluluk alan ve milli duygularla siyaset üreten partinin MHP olduğunun altını çizen yeni üyeler “ Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılım sağlayarak ülkemizin kalkınmasına ve geleceğe güvenle bakmasına katkı sunacağımıza inanıyoruz. Bir nebze katkımız olsun diye var gücümüzle değerli partimizle yürüyeceğiz. Bu noktada ülkemiz ve geleceğimiz için herkesi MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştular.

 
Sele kapılan işçiyi arama çalışmaları sürüyor
 
Sel Oltu’da seralara zarar verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Kuruluş yıldönümü etkinlikleri ertelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 20’inci Kuruluş yıldönümü ...
Milletvekili Aydemir ekonomiyi değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Milletimiz gerçeklerin ...
MHP’den Çat istişaresi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Çat ilçesi muhtar ve esnafıyla bir araya geldi.
 
‘Gençler Türk Milletinin yıkılmaz ahlak kaleleridir’
Bahçeli, “Salgın dönemi göz önüne alınarak TYT baraj puanın 140’a, AYT ...
Bahçeli: “Azami dikkat edelim”
Bahçeli, “Türk milleti nice badireleri aşmış, pek çok belayı yenmiş, sayısız ...
"Biz büyük bir millet ve güçlü bir devletiz
Destici, Antalya’da meydana gelen yangınlarda ilk günlerden itibaren bölgede ...
 
Öz: ‘Deprem konutlarının yapımı devam ediyor’
Milletvekili Altınok ile birlikte Çat ilçesine bir ziyarette bulunan AK ...
'Türk Milleti acı ve tasada da bir ve beraberdir'
Bahçeli, “Şu anda Türkiye, iç ve dış tertipçileri az çok belli olan kaos ...
Şehit Arslan’a vefa
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, 2000 yılında Tunceli’de şehit ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Gençler Erzurum’dan vazgeçiyor!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri