Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAP BKİ'den sulama projesine destek
DAP BKİ'den sulama projesine destek
Atatürk Üniversitesinden Küresel başarı
Atatürk Üniversitesinden Küresel başarı
KUDAKA Erzurum'da toplandı
KUDAKA Erzurum'da toplandı
ATAUNİV Projesine AB desteği
ATAUNİV Projesine AB desteği
Erzurum doğa imajına KKKA darbesi!
Erzurum doğa imajına KKKA darbesi!
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
10 Ağustos 2018 Cuma - 04:07

Gülbey’den şok eden tespit

Gülbey, Ermeni lobisi ve Ermenistan Diaspora Bakanlığınca Rusya’nın Krasnodar’da yaşayan Müslüman Hemşinlileri Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan Karabağ’a yerleştirmek için çalışmalar başlattıklarını iddia etti.

Gülbey’den şok eden tespit

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermeni lobisi ve Ermenistan Diaspora Bakanlığınca Rusya’nın Krasnodar’da yaşayan Müslüman Hemşinlileri Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan Karabağ’a yerleştirmek için çalışmalar başlattıklarını iddia etti.

Türkiye’nin Karadeniz bölgesinde kurulan bazı Hemşinler dernek, vakıf ve kişilerin Avrupa’daki Ermeni lobisinin projelediği gizli planı olan Rusya ve Lübnan gibi ülkelerde yaşayan Müslüman Hemşinleri işgal olunmuş Azerbaycan toprağı Karabağ’a yerleştirmek için komisyonlar kurduklarını belirten ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Karadeniz bölgesinde özellikle Rize ve Artvin şehirlerinde kültürel veya istihbarat çalışmalar yapmaları için çeşitli unvanlı ajanlarını gönderen Ermenistan gizli planlarını gerçekleştiremeyince yeni hain planını faaliyete geçirdi. Rusya Krasnodar bölgesinde yaşayan ve Karadeniz bölgemizde yaşayan Hemşinlerin akrabası olan Müslüman Hemşinleri işgal olunmuş Karabağ topraklarında yaşamaları ve ev kurmaları için Türkiye’deki Hemşinlilerden bir ikna heyeti kurdurarak Rusya Krasnodar’a göndertti. Bu heyetin görevi Krasnodar ve diğer bölgelerde yaşayan Müslüman Hemşinler ile görüşüp ikna etmekti yapılan görüşmelerin videoları elimizde yakında yayınlayacağız. Müslüman Hemşinlerin taşınma ile yerleşme masrafları da Avrupa Ermenileri, Ermenistan Diaspora Bakanlığı ve Ermenistan Cumhurbaşkanlığının örtülü ödeneklerinden karşılanacaktı” dedi.

İran’ın Ermenistan’a yaptığı destekleri aklama planıdır bu Karabağ’a Müslüman Hemşinleri yerleştirme diyen Gülbey, “Türkiye, Azerbaycan sınır kapıları kapalı olan Ermenistan Rusya ile Gürcistan savaşından sonrada Gürcistan’ın sınır kapılarına sınırlama ve kota getirmesi Ermenistan’ın yüzünü Rusya’nın müttefik olduğu İran’ umut bağlanmıştır. İran’ın Müslüman ülke olan Azerbaycan’ın toprağını işgal eden Hıristiyan ülke Ermenistan’a yardım edip sınır kapılarını açması çoğu Müslüman ülkeler ve toplumlarca kınanmaktadır. Bu nedenle Ermeni lobisi ve Ermenistan devleti İran Karabağ veya İran’da Müslümanlara yardım etmekte diyerek İslam alemince İran’a yapılan baskıları hafifletmek ve bir neden ortaya koymak için İran’ın Ermenistan’a yaptığı yardımları aklama veya haklı çıkartmak için yapılan bir plandır” şeklinde konuştu.

 
Cumhurbaşkanlığına ait atamalar yayımlandı
 
Bakan Kurum'dan imar barışı açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da internet erişiminde yüzde 5’lik artış
MAHMUT AKDAĞ-Kuzeydoğu Anadolu istatistik Bölgesinde internet erişim oranı ...
Tarihin acı yüzü: Hiroşima ve Nagasaki
Amerika Birleşik Devletleri dünya tarihinde ilk kez 73 yıl önce Japonya'ya ...
Kırsalda tezek hazırlığı
Köylerde yaşayan ve hayvancılık yapan vatandaşlar kış mevsiminde ısınma ...
 
DOSİAD’tan Erzurum Araştırması
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD) Erzurum’da ekonomik ...
Erbaş’tan Diyanet TV açıklaması
Diyanet TV’yi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sahih dini ...
Erzurum ILO projesinde pilot iller arasında
ILO tarafından yürütülecek projede Adana, Sakarya, Konya, Denizli, Samsun, ...
 
1 yılda 34 bin 134 deprem oldu
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ...
Kuş halkalama raporu açıklandı
Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden kuş halkalama raporunu açıklandı.
İstanbul’un Erzurum’u Arnavutköy
Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Güngören’de Trabzonlular; Beyoğlu ve Zeytinburnu’nda ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Gençler Erzurum’dan vazgeçiyor!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri