Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Ağustos 2021 Pazartesi - 15:30

Doğu Anadolu milli coşku yaşadı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinde de milli coşku, heyecan ve gururla kutlandı. Ardahan’dan Malatya’ya, Hakkari’den Kars’a, Erzurum’dan Elazığ’a milli irade bir diriliş destanı olan 30 Ağustos Zaferinin vakarını paylaştı.

Doğu Anadolu milli coşku yaşadı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinde de milli coşku, heyecan ve gururla kutlandı. Ardahan’dan Malatya’ya, Hakkari’den Kars’a, Erzurum’dan Elazığ’a milli irade bir diriliş destanı olan 30 Ağustos Zaferinin vakarını paylaştı.

AĞRI'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Ağrı’da, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümünde30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Abide Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Türk bayrağı göndere çekildi.
Kutlama programı Ağrı Valiliğinde düzenlenen Tebrikat Töreni ile sürdü. Vali Dr. Osman Varol tarafından gerçekleştirilen törene İl Protokol Üyeleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.
Ağrı Adalet Sarayı önünde süren kutlama programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunması ile sürdü. Ardından Vali Dr. Osman Varol, törene katılan protokol üyelerinin, vatandaşların ve tören birliklerinin bayramını kutladı. Halk oyunları gösterisi ile devam eden kutlama programı askeri birliklerin geçit töreninin ardından sona erdi.
Törene Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra 12 Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Piyade Albay Yaşar Aydın, Belediye Başkan V. Nesim Zengin, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı V. Albay Bilal Sarıdoğan, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

BİNGÖL’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 49. Komando Tugay Komutanı Vekili Piyade Albay Necdet Durak, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, jandarma, emniyet personeli, gazi ve şehit aileleriyle vatandaşlar katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okunmasının ardından, Atatürk anıtına valilik, 49. Komando Tugay Komutanlığı ve Bingöl Belediyesi tarafından çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören sona erdi.

BİTLİS’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YIL DÖNÜMÜ

Bitlis’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programa Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Belediye Başkan Vekili Necmi Menteş, kurum amirleri, askeri erkan ve öğrenciler katıldı. Program, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Bitlis Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Hüsamettin Boynukara tarafından yapıldı. Öğrencilerin şiirler okuduğu program, Bitlis Valisi Oktay Çağatay’ın makamında tebrikleri kabulü ile sona erdi.

ERZİNCAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümü münasebetiyle Erzincan’a kutlama programı düzenledi. Kutlama programı Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törende Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundular. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrik kabul merasiminin ardından Ordu Caddesi üzerindeki kutlama törenine geçildi.

Düzenlenen törende Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, törendeki polis, asker ve vatandaşları, üstü açık arabadan selamladılar.

Gerçekleştirilen selamlama merasimiyle birlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. Zaferin 99’uncu yıl dönümüne ulaşmanın bahtiyarlığı içerisinde olduğunun belirtildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında, “Milletimizin, Kıbrıs Türklerinin ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımızın her birinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu gurur günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve kardeşlerimize şahsım ve milletim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle İstiklal Harbi’mizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Büyük Millet Meclisi’mizin kıymetli mensuplarını ve ordumuzun kahraman askerlerini rahmetle yâd ediyorum.” ifadelerine yer verildi.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın yapılmasının ardından gaziler, askeri araçlar, kamu kurum ve kuruluş araçları ile mehteran takımı protokolü selamladı. Töreni izlemeye gelen vatandaşlar ise tören birliklerinin geçişi esnasında ellerindeki Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu.

Düzenlenen törene il protokolünün yanı sıra kamu kurum müdürleri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ELAZIĞ’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümü kutlandı. Kutlamalar, sabah valilik önünde başladı. Törene Vali Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 8. Kolordu Komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, protokol üyeleri, STK temsilcileri kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Vali Yırık ve protokol üyelerinin valilikte tebrikleri kabul etmesiyle devam etti.

Daha sonra Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde tören geçişi düzenlendi. Vali Yırık, Tuğgeneral Ergin ve Başkan Şerifoğulları, araç üzerinde törene katılanları selamladı. İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Daha sonra Mehteran ve Türk Halk Müziği Korosu eserler seslendirdi.

Programda konuşma yapan Vali Erkaya Yırık, "Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı her türlü zorluk ve imkansızlıklara karşı milletimizin ordusuyla birlikte adını şanlı tarihimizin altın sayfalarına yazdırdığı eşsiz bir kahramanlık destanıdır. 26 Ağustos 1922 günü Anadolu’nun kalbinde başlayan başkomutanlık meydan muharebesi ile düşmanın ayak izleri vatan topraklarından silinmiş, ata yadigarı topraklar bizlere ebedi yurt kılınmıştır. Şanlı ordumuz bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir. Bağımsızlık meşalesinin bir daha sönmemek üzere yakıldığı 30 Ağustos zaferi ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı kahraman milletimizin sarsılmaz azim, inanç ve kararlılığıyla kazandırılmıştır. Başkomutan gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde ya istiklal ya ölüm inancıyla çıkılan bu yolda, milletimiz hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını ve hür yaşama iradesini sonu ne olursa olsun hiçbir suretle terk etmeyeceğini tüm cihana göstermiştir. Bugün bizler aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu topraklarda huzur, güven ve istikrarın devamı için durmadan çalışacak, bağımsızlığımıza ve bölünmez bütünlüğümüze kast eden iç ve dış mihraklara karşı mücadelemize yılmadan devam edeceğiz" dedi Program, geçiş töreni ile sona erdi.

HAKKARİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 98’inci yılı törenle kutlandı.

Valilik önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na Valilik, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelengi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanlığı mesajı okundu. Türk Silahlı Kuvvetleri adına Üsteğmen Samet Güven’in, günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmayla devam etti. Program Vali İdris Akbıyık'ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

KARS’TA MİLLİ COŞKU

30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kars'ta da düzenlenen törenle kutlandı.

İlk tören; Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde çelenklerin sunumu, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Program daha tebriklerin kabulüyle devam etti.

Hükümet Konağı önünde devam eden programda Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç halkı selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Program yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, resmi geçit töreni düzenlendi.

Garnizon Şehitliğinde düzenlenen tören, protokol üyelerinin çelenk koyması ile başlarken Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından saygı atışı yapıldı.

Vali Öksüz, Şehitlik defterini imzaladı. Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, "Yüce milletimizin bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi’ni kutlamak, aynı zamanda vatan uğruna şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi anmak için şehitlerimizin manevi huzurundayız.

Kahraman ecdadımızın 7’den 70’e tüm fertleriyle kazandığı tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi ile vatanımız işgalden kurtarılmış ve cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. 30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu eşsiz zafer, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve kutsal değerlerine olan aşkı ve inancının eseridir” dedi.

Öksüz, “Canlarınızı ve kanlarınızı uğrunda feda ederek miras bıraktığınız bu kutsal vatanın her zerresinin bizlere mukaddes emanetiniz olduğunun şuurundayız. Vatanımızı, milletimizi, devletimizi, bayrağımızı ve bizleri millet yapan değerlerimizi koruma uğrunda bizlere ilham kaynağı olan şehadet ruhunu ilelebet yaşatmakta kararlı olduğumuzu bir kez daha yürekten haykırıyoruz. Bu toprakların vatanımız olarak kalması için gösterdiğiniz fedakârlıklar, yüce Türk milletinin kalbinde ve şanlı Türk direnişi tarihinde her zaman müstesna bir yer işgal edecek ve gelecek kuşaklar sizleri minnetle anacaktır. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşları olmak üzere, yıl dönümünü kutladığımız büyük zafer ve şanlı tarihimizdeki nice zaferleri bize armağan eden, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve Türk milletinin huzuru ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

ARDAHAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Ardahan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

Valilik binası önünde, Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Kongre Caddesi'nde devam etti. Törene, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Belediye Başkanı Faruk Demir, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kongre Caddesi Tarihi kongre binası önünde devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Yarbay Sinan Keskin yaptı. Bugün gururlu ve mutlu olduklarını ifade eden Keskin, şunları kaydetti:

"Asil Türk milleti kahraman Türk ordusuyla birlikte varlığına kastedenlere karşı 99 yıl önce bugün kahramanlık ve şeref dolu tarihinden aldığı kudretiyle yeniden dirilerek topyekûn bir varoluş mücadelesi sonucunda tarihte eşine az rastlanır bir zafer kazanmıştır. Aziz yurduna ve bağımsızlığına kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir eser olan bu zaferin her safhası tek tek düşünülmüş, hazırlanmış ve yönetilmiştir.’’

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI IĞDIR’DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Iğdır’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.Iğdır'da düzenlenen törenlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Zübeyde Hanım bulvarında bulunan Belediye önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması devam etti.

Çelenk sunulması sonrası Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Ramazan Sedat Baş, Valilik binasında protokolün tebriklerini kabul etti. Tebrik sonrası belediye meydanında düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı da okundu. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri folklor gösterisi ve tören geçişi ile son buldu.

Törene Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Ramazan Sedat Baş, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

MALATYA'DA 30 AĞUSTOS KUTLAMASI

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümü Malatya'da törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü programına, Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafında Ataütk Antına 'na çelenk sunumu ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Vali Baruş Anıt Şeref Defterine günün anlam ve önemini belirten bir yazı yazdı. Vali Baruş, “19 Mayıs 1919’da Samsun’da liderliğinizde başlayan istiklal mücadelemizin 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da, başkumandanlık meydan muharebesinde, şanlı ordumuzun destansı mücadelesiyle nihayete eren büyük zaferin 99’uncu yıldönümünü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gurur gününü kutlamak ve aziz hatıranızı yâd etmek üzere manevi huzurlarınızdayız. 30 Ağustos’ta, vatanımızın bağımsızlığı uğrunda Milletimizin eşsiz kıyamıyla düşmana karşı kazandığımız büyük zafer, hem Türk Milletinin askeri kudret ve kahramanlığının tarihte eşine az rastlanır muazzam bir eseri, hem de hürriyet ve bağımsızlık ahdinin ölümsüz bir abidesidir” dedi.

30 Ağustos, ülkesi dört bir yandan işgal altına alınarak boyun eğdirilmek istenen aziz milletimizin, “Ya İstiklal Ya Ölüm” haykırışıyla dünyanın en büyük sömürge güçlerine karşı verdiği istiklal mücadelesini başkomutanlık meydan muharebesiyle kesin bir zaferle neticelendirdiğini belirten Baruş,”99 yıl önce, Zat-alinizin ve aziz milletimizin, yurdumuzun karşı karşıya olduğu her türlü olumsuz şerait içerisinde iken “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla canları ve kanları pahasına gösterdiği eşsiz fedakârlık ruhu, o zafer gününden bu yana, ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin iradesine kast eden yabancı güçlere, onların destekledikleri terör odaklarına ve işbirlikçilerine karşı verdiğimiz mücadelede ilham kaynağımız olmuştur. Tarih boyunca, gücünü birlik ve kardeşliğinden alan milletimizin mukaddes değerlerini savunma ve yaşatma uğrunda sergilediği topyekûn kenetlenme anlayışını ifade eden büyük taarruz ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da, karşılaşacağımız zorlukları aşmada en güçlü ilham kaynağımız ve güvencemiz olmaya devam edecektir” diye konuştu.

MUŞ’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Muş'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına yapan Topçu Binbaşı Zekeriya Tosun, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına temel teşkil eden 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zaferin 99. Yılını ulusça kutlamanın haklı gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Tören, Vali İlker Gündüzöz’ün, tebrikleri kabul etmesi, Garnizon şehitliğinin ziyareti, dua ve şehitlerin kabrine karanfil bırakılmasıyla sona erdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 99. YIL DÖNÜMÜ

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam etti. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu’nun halkın bayramını kutlamasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri adına Üsteğmen Kürşat Bozkurt, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Şiirlerin okunduğu, folklor gösterilerinin sunulduğu program, resmi geçiş töreni ile sona erdi.

Törene AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, vali yardımcıları, kaymakam ve belediye başkan vekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, oda başkanları ve askeri erkan katıldı.

 

 
Dadaşlar Milli coşkuyu paylaştı
 
Aydın: ‘Türkiye artık daha güçlü’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da 30 Ağustos coşkusu yaşandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Oltu’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Yaşar’dan birlik ve beraberlik vurgusu
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Taşçı’dan Oltu tanıtımına katkı
Başkan Taşçı ve meclis üyeleri AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ve ...
 
ÇOKAP'tan selzedelere destek
Çoruh Havzası Kalkınma Birliği sel afetinden zarar gören Artvin’in ilçelerine ...
Akdağ ve Yıldız'dan besicilik işletmelerine ziyaret
Önceki dönem Sağlık Bakanı Recep Akdağ, önceki dönem Enerji Bakanı Taner ...
Boşaltılmış askeri alanda çıkan çatı yangını
Ardahan’ın Göle ilçesinde boşaltılan askeri bölgedeki binanın çatısından çıkan yangın söndürüldü.
 
DAP İdaresinden besicilere destek
Narman Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi ...
Özhaseki: ‘Seçimler zamanında yapılacak’
Özhaseki, Malatya'da katıldığı programda yaptığı açıklamada, yerel ve ...
Yakalanan düzensiz göçmenler sınır dışı edilecek
Kars’ta yakalanan 40 düzensiz göçmen, Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri