Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Meteoroloji’den Erzurum için kar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Erzurum için kar ve fırtına uyarısı
Özbalta: Güzel bir galibiyet oldu
Özbalta: Güzel bir galibiyet oldu
Otyakmaz: Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
Otyakmaz: Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
Erzurumspor zirve iddiasını sürdürdü: 0 - 2
Erzurumspor zirve iddiasını sürdürdü: 0 - 2
Çıldır Gölü'nde atlı kızak heyecanı başladı
Çıldır Gölü'nde atlı kızak heyecanı başladı
HABERLER>EĞİTİM
14 Mart 2022 Pazartesi - 12:41

Çomaklı, akademisyenlerle buluştu

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çomaklı, hem elde edilen başarıları kutlamak hem de istişare kültürüne katkı sunmak amacıyla düzenlediği ve geleneksel hale gelen buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Çomaklı, akademisyenlerle buluştu

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, hem elde edilen başarıları kutlamak hem de istişare kültürüne katkı sunmak amacıyla düzenlediği ve geleneksel hale gelen buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.
Bu kapsamda yönetimiyle birlikte Konukevi 1’de; SCIE, SSCI ve A&HCI alanlarında yıllık yayın sayıları 1’den 5’e kadar olan öğretim üyeleriyle bir araya gelen Rektör Çomaklı; üniversitenin marka değerine, bilinirliğine ve uluslararasılaşma misyonuna yönelik göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek yapmış oldukları çalışmaların Atatürk Üniversitesi için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.
Araştırma Üniversitesi unvanının avantajlarından sonuna kadar yararlanacaklarını, çıktılarını ise üniversite ve toplumun hizmetine sunacaklarını ifade eden Rektör Çomaklı, saygın sıralama kuruluşlarının yayımladıkları listelerde üniversitenin üst sıralarda yer almasına destek olan akademisyenleri tebrik ederek şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bir ve beraber şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Rektör Çomaklı: “İç ve Dış Tüm Paydaşlarımızla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyoruz”
Ülke yükseköğretiminin en geniş akademik kadrosuna sahip olduklarını belirten Rektör Çomaklı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu durum bizlere hem büyük bir tecrübenin hem de önemli bir bilgi birikimin varlığını gösteriyor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren istişare kültürüne uygun şekilde hareket ederek iç ve dış tüm paydaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu yıl da başlatmış olduğumuz öğretim üyeleriyle buluşma programlarımız kapsamında hem elde edilen başarıları kutlamak hem de fakülteler arasında multidisipliner anlamda çalışmalara imza atabilecek akademisyenlerin birbirlerini daha yakından tanımalarını arzuluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalarla ortaya çıkacak olan enerjinin sadece üniversitemize değil şehrimize ve ülkemize önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyor, bu vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğumuz öğretim üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.”
Program; katılımcılardan gelen soru, öneri ve temennilerin alınması ve karşılıklı olarak değerlendirmelerde bulunulmasıyla sona erdi.

 
Kirişci: 'Üreticiler elleri öpülesi insanlardır'
 
KEDFE 1001 Hatim geleneğini Kocaeli’de yaşatıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk Kültürü ve Fahrettin Kırzıoğlu’na vefa
26. ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında 'Türk Kültürü ...
Çomaklı: ‘Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 12 Mart Erzurum’un ...
Atatürk Üniversitesinden Tebriz yaklaşımı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF’22) katılmak üzere Erzurum’a gelen ...
 
ECZAKDER Eczacılık Fakültesini akredite etti
Eczacılık Fakültesi, sürenin dolmasıyla birlikte yeniden akreditasyon ...
ETÜ Kadın Temalı Öğrenci Kongresi düzenledi
Erzurum Teknik Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama ...
Çomaklı: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 8 Mart Dünya Kadınlar ...
 
Malkoç öğrencilere seslendi
DAKAF’ta öğrencilere seslenen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, “Sevgili ...
Özer’den özel eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Yaklaşık 367 bin özel eğitim öğrencimiz ...
MEB’den bir ilk
Milli Eğitim Bakanlığınca 20. Milli Eğitim Şurası'nda alınan tavsiye kararlarının ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri