Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Şanlıurfa maçı Tabiispor 4’te
Erzurumspor Şanlıurfa maçı Tabiispor 4’te
Öğrenciler bileklerini yarıştırdı
Öğrenciler bileklerini yarıştırdı
Eğitimciler tecrübe ve gözlemlerini paylaştı
Eğitimciler tecrübe ve gözlemlerini paylaştı
Palandökenli sordu, Sunar cevapladı
Palandökenli sordu, Sunar cevapladı
Ehramlı bez bebekler üç ilçeyi buluşturdu
Ehramlı bez bebekler üç ilçeyi buluşturdu
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
3 Mayıs 2025 Cumartesi - 11:28

Bu defa veliler kitap okudu

Oltu ilçesi Atatürk İlkokulu’ndan bu defa çocuklar değil velilere yönelik kitap okuma programı yapıldı.

Bu defa veliler kitap okudu

Oltu ilçesi Atatürk İlkokulu’ndan bu defa çocuklar değil velilere yönelik kitap okuma programı yapıldı.

Oltu Atatürk İlkokulu, öğrencilerin eğitimi kadar velilerin bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalarına da devam ediyor. Okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından yürütülen "Her Ay Bir Kitap" adlı kitap okuma ve analiz programı kapsamında, veliler her ay belirlenen bir kitabı okuyarak okulda yapılan toplantılarda değerlendirmelerde bulunuyor.

Bu kapsamda düzenlenen son etkinlikte anlamlı bir buluşma gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda temsili olarak Kaymakamlık koltuğuna oturan Atatürk İlkokulu öğrencisi İkranur Dursun, makamda arkadaşlarına kitap ve futbol topu sözü vermişti. Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, İkranur’un bu anlamlı isteğini yerine getirerek okulu ziyaret etti. Sınıfında İkranur ile bir araya gelen Kaymakam Çelik, öğrencilerle sohbet etti, kitap ve futbol topu hediyelerini bizzat teslim etti.

Ziyaretin ardından Kaymakam Çelik, okulda devam eden veli kitap okuma programına da katıldı. Velilerle kitaplar üzerine sohbet eden Çelik, etkinliğe katkı sunan velilere kitap hediye etti.

Okulun aile danışmanı Sosyolog Tuba Nuray, programla ilgili yaptığı açıklamada, "Velilerimizle her ay bir kitap okuyup okulda birlikte analiz ediyoruz. Bu, farklı kişiliklere sahip bireylerin düşüncelerini paylaşması açısından çok kıymetli. Her çocuk farklıdır; bu sayede veliler, çocuklarını daha iyi tanıyor ve onlara uygun yaklaşım geliştirebiliyorlar," dedi.

Katılımcı veliler ise bu etkinliklerin kendilerine ve çocuklarına büyük katkı sağladığını belirterek, "Çocuklarımızı daha iyi tanıyoruz, eğitimlerine bilinçli bir şekilde katkı sunabiliyoruz. Bu program sayesinde hem kişisel hem de ailevi olarak çok şey kazandık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar.

Okul müdürü Ruhi Aslan, "Velilerimize kitap okuma ve analiz etme programıyla bilinçlenmelerini hedefledik. Böylece çocuklarını daha iyi tanımalarında yardımcı oluyor. Programlarımız yıl boyu devam edecek" şeklinde konuştu.

 
TFF Tahkim Kurulu Erzurumspor kararını açıkladı
 
İspir Toprakkale’de trafik kazası: 4 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım TDT Aksakallar Konseyine seslendi
Yıldırım, "Son zamanlarda Kuzey Kıbrıs veya Güney Kıbrıs üzerinden teşkilatımıza ...
Öğrenciler akıl ve zekâ oyunlarında yarıştı
Akıl ve zekâ oyunları turnuvası il finali 20 ilçeden 179 öğrencinin katılımıyla, ...
Kavukçu’dan Brüksel'de ‘göç’ performansı
ATAUNİV GSF eski öğretim üyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ...
 
Tarihin nabzı Erzurum’da atacak
Erzurum’da "Doğu Cephesi Tarihî Alan Başkanlığı Kurulması Çalıştayı" düzenlenecek.
Kazandığı ödülü Filistin’e bağışladı
Aşkale ilçesinde ortaokul öğrencisi kazandığı ödülleri Filistin'e bağışladı.
GSF’den 'Gazze: Bir Soykırımın Anatomisi' sergisi
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tüm bölümlerin katılımıyla ...
 
Pezeşkiyan, Bakü'de Heyder Baba'ya Selam'ı okudu
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de katıldığı ...
İlk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İstanbul Büyük Çamlıca Camii’nde ...
Hacımüftüoğlu’ndan Kûtü’l Amare zaferi kutlaması
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu Kûtü’l Amare ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri