Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 2025 yılını 5’inci sırada tamamladı!
Erzurum 2025 yılını 5’inci sırada tamamladı!
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
HABERLER>ASAYİŞ
23 Ağustos 2022 Salı - 12:11

Altın ve eşya çalan 3 hırsız tutuklandı

Oltu ilçesinde bir evden 800 bin TL değerde ziynet, para ve eşyaları çalan ve Erzurum’da kuyumcuda altınları bozduran 3 hırsız yakayı ele verdi.

Altın ve eşya çalan 3 hırsız tutuklandı

Oltu ilçesinde bir evden 800 bin TL değerde ziynet, para ve eşyaları çalan ve Erzurum’da kuyumcuda altınları bozduran 3 hırsız yakayı ele verdi. Polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalanan hırsızlar çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay bir hafta önce Oltu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Bir evden 800 bin TL değerindeki 100 adet tam cumhuriyet altını, 4 adet burma bilezik, 40 bin TL nakit para, 1 çift altın küpe, 1 adet cep telefonu ve 1 adet av tüfeği çalındı. Ev sahipleri durumu Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Hemen harekete geçen Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri hırsızları yakalamak için Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmaya başladı. Hırsızların Erzurum kent merkezinde ki kuyumcularda altınları bozdurma ihtimalini göz önüne alan ekipler, Taş Mağazaları Kuyumcular Çarşısında yaptıkları araştırmada, kuyumcu esnafından; çarşı içerisinde tedirgin ve şüpheli hareketler sergileyen 3 erkek şahsın, farklı kuyumculara girerek yüklü miktarda altın bozdurdukları bilgisine ulaştı.
Belirlenen eşkaller doğrultusunda yapılan çalışmalar ve çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi neticesinde, şahısların Oltu ilçesinde ikamet eden ve çok sayıda suç kayıtları bulunan Alperen Ç. (17), Ömer S. (31) ve Emrah Z. (35) isimli şahıslar oldukları tespit edildi. Ekipler tarafından Emrah Z. Oltu İlçesi’nde, Alperen Ç. ve Ömer S. ise Erzurum-Aziziye-Ilıca bölgesinde kovalamaca neticesinde yakalandı.
Hırsızlar verdikleri ifadelerinde paranın 90 bin TL’lik bölümünü harcadıklarını, geri kalan ziynet eşyası ve paraları ise Oltu İlçesi’nde metruk bir binaya sakladıklarını itiraf etti.
Ekipler tarafından metruk binada yapılan araştırmalarda ele geçirilen toplam 710 bin TL değerindeki para ve ziynet eşya sahibine teslim edildi.
Adli Makamlara sevk edilen Ömer S. , Alperen Ç. ve Emrah Z. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
Aydın: ‘Bekle gör dönemi geride kaldı’
 
Bedir: ’ Şenkayamız şantiye gibi’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamyonet şarampole devrildi: 5 yaralı
Erzurum – Ağrı yolunda bir kamyonetin şarampole uçması sonucu meydana ...
Aileler 1085 gündür evlat nöbetinde
Dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi ...
Ağrı yolunda trafik kazası: 1 yaralı
Ağrı Eleşkirt-Erzurum karayolunda kafa kafaya çarpışan çekici ve kamyon ...
 
Horasan Kepenek’te feci kaza: 1 ölü
Erzurum’un Horasan ilçesinde devrilen ot yüklü traktör römorkunun altında ...
‘35 bin 786 terörist etkisiz hale getirildi’
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 1 Ağustos'tan bu yana Ukrayna limanlarından ...
20 düzensiz göçmen yakalandı
Van’da ‘dur’ ihtarına uymayan 10 kişilik minibüste, yurda yasadışı yollardan ...
 
Emniyet’ten “Kadına El Kalkamaz” çalışması
Bingöl Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, vatandaşlara ...
Nöbette olan anne oğluna seslendi
Dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi ...
Uyuşturucu taciri, narkotik köpeğinden kaçamadı
Elazığ’a 4 kilogram uyuşturucu madde sokmak isteyen şüpheli, jandarma ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri