Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli’de eğitime 1 gün ara
Tunceli’de eğitime 1 gün ara
Muş'ta okullar 1 gün tatil edildi
Muş'ta okullar 1 gün tatil edildi
Lokomotif çocuğa çarptı
Lokomotif çocuğa çarptı
Hakkari'de eğitimi 1 gün ara
Hakkari'de eğitimi 1 gün ara
Elazığ’da eğitime 1 gün ara verildi
Elazığ’da eğitime 1 gün ara verildi
HABERLER>BÖLGEDEN
3 Haziran 2013 Pazartesi - 14:30

YÖK’ten Doğu turu

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, beraberindeki YÖK heyeti ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e geldi.

YÖK’ten Doğu turu

BİNGÖL (İHA) - Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, beraberindeki YÖK heyeti ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e geldi.
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyaret eden YÖK Başkanı Çetinsaya’yı, Rektörlük binası önünde Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, rektör yardımcıları Prof Dr. Kâzım Yoldaş, Prof. Dr. Mehmet Çiftçi, Prof. Dr. Abdulaziz Beki ve üniversite yöneticilerinden oluşan heyet tarafından karşıladı. Beraberindeki heyetle Rektörlük makamına geçen YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada, çözüm sürecine ilişkin katkıları, yapacakları istişarelerle hep birlikte değerlendireceklerini söyledi. Çetinkaya, “YÖK üyelerimiz Prof. Dr. Osman Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, üniversitelerarası Kurul Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin Ataman’la birlikte bir heyet olarak Bingöl’de bulunmaktan, Bingöl Üniversitesi’ni ziyaret etmekten son derece mutluyuz. Bugün burada hem üniversitemizi gezeceğiz-göreceğiz. Senato üyeleriyle, öğrencileriyle, öğretim üyeleriyle bir araya geleceğiz. Hem üniversitelerimizin sorunlarını, yükseköğretimimizin meselelerini konuşacağız. Ama aynı zamanda çözüm sürecinin ülkemize yapacağı katkıları, üniversitemize yapacağı katkıları, Bingöl’ümüze yapacağı katkıları hep birlikte değerlendireceğiz. Bizler nasıl katkıda bulunabiliriz daha çok. Bu süreç bize ne gibi katkılar getirecek, ne gibi yararlar getirecek, bunları hep birlikte İnşallah istişare edeceğiz” dedi.
Rektörlük makamı ziyaretinin ardından Fen Edebiyat Fakültesi’nde Bingöl Üniversitesi Senatosu’nda Bingöl Üniversitesi’ndeki bölümlerin öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ile bir toplantıya katıldı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 
ATAÜNİ’den Saraybosna açılımı
 
Yüzde 91’i başka illere gitmek istiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Işık rahmet niyazlarıyla anıldı
Bilgin, Işık’ın ihtiyaç duyulan, olması gereken, 'keşke yaşasaydı' denilecek ...
ARÜ’de ‘İlk Mezun’ coşkusu
Bilimi ve bilgiyi öğrenerek, üreterek ve paylaşarak yoluna devam eden ...
Öğrenciler Korkmaz’la coştu
Erzurum’dan getirtilen Türk Halk Müziği sanatçısı Osman Korkmaz’ın türküleriyle ...
 
410 bilim adamı 270 bildiri sunacak
Denizi olmayan ve deniz seviyesinden 2 bin metre yüksekte olan Erzurum’da ...
KÜNİB’ten 2 büyük proje
60’a yakın üniversiteyle küresel bir birlikteliğe dönüşen Kafkasya Üniversiteler ...
KÜNİB, dünya’da yankı buldu
Türkiye, Gürcistan, Kırgızistan, Moldova, Azerbaycan, Kazakistan, Ukrayna, ...
 
Erzurum 3’üncü oldu
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu yıl 10. kez düzenlediği ‘Kadın ...
‘Göğsümüzü kabarttılar’
İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, TÜBİTAK 44. Ortaöğretim Öğrencileri ...
Öğrenciler Bediüzzaman’ı andı
Bitlis'in Ahlat ilçesindeki İmam Hatip Lisesi tarafından Bediüzzaman Said ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri