Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SPOR
23 Mart 2015 Pazartesi - 16:28

Termalspor finalde

Hentbol 2. Liginde yarı final maçları tamamlandı. Aziziye Belediyesi Termalspor kulübü hentbol takımı yarı finalde üç maçını da kazanarak adını finale yazdırdı.

Termalspor finalde

Hentbol 2. Liginde yarı final maçları tamamlandı. Aziziye Belediyesi Termalspor kulübü hentbol takımı yarı finalde üç maçını da kazanarak adını finale yazdırdı. Ankara’da Türkiye Hentbol Federasyonu Salonu’nda Kayseri Gençlik Spor ile kritik maça çıkan Termalspor, rakibini 32-26 mağlup ederek, finale yükseldi. Termalspor önümüzdeki hafta yine Ankara’da final maçlarına çıkacak. Dört takımın karşılaşacağı final maçlarında ilk iki sırayı alan takımlar Hentbol 1. Ligi’ne yükselecek.

Ankara’da üç gün üst üste yarı final maçı oynayan Termalspor, rakiplerine geçit vermedi. Cumartesi günü İstanbul Ünivesitesi’ni 42-20, Pazar günü Diyarbakır Kayapınar Belediyesi’ni 37-19’luk skorlarla geçen Termalspor, bugün karşılaştığı Kayseri Gençlikspor’u da 32-26 mağlup ederek finale yükseldi. Termalspor böylece bu sezon oynadığı 14’ü grup, 3’ü yarı final olmak üzere 17 maçın tamamını kazandı.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, adım adım birinci lige yürüdüklerini ifade ederek, takımının üç gün üst üste zorlu maçlar oynadığını, buna rağmen mağlubiyet yüzü görmeden finale yükseldiklerini söyledi. Birinci lig yolunda son viraja girdiklerini belirten Erzurumluoğlu, “Önümüzdeki hafta sonunda tamamı final niteliğinde üç maça çıkacağız. İnşallah bu maçları da kazanarak emeklerimizin karşılığını alacak ve önümüzdeki sezon Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

ORHAN AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ile birlikte takımı Ankara’da yalnız bırakmayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, yarı finali de kayıpsız geçerek finale yükselen Termalspor, teknik heyeti ve oyuncularını tebrik etti. Aziziye ve Erzurum ismini Termalspor’un layıkıyla temsil ettiğini ifade eden Başkan Orhan, “Birinci lig hedefiyle yola çıkan Termalspor’un elde ettiği başarı bizleri ve hemşehrilerimizi gururlandırdı. Takımımızın önümüzdeki hafta oynanacak final maçlarından da alnının akıyla çıkacağına inanıyoruz. Bu üstün başarılarından ve ilçemizin tanıtımına katkılarından dolayı teknik heyeti ve oyuncularımızı yürekten kutluyor, final maçlarında da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hentbol 1. Ligi’ne yükselecek iki takımı belirleyecek olan maçlar, 27-29 Mart tarihleri arasında Ankara’da oynanacak.

 
Market tırnakçısı tutuklandı
 
STK’lar AK Parti adayları için oy kullandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İLK GÜNÜN SONUÇLARI 27 Mart 2015 Cuma 17:02

AZİZİYE BLD. TERMAL SPOR 43 43 SERİK BELEDİYE SPOR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SK 29 31 BEYKOZ BELEDİYE SPOR

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Belediyesi Erzurum’u temsil edecek
Palandöken Belediyesispor Kulübü Futbol takımı Türkiye Finalleri 1. Grup ...
Bayburt, Maraş’ı puansız yolladı
Spor Toto 3. Lig. 3. Grup’ta 27. Hafta maçında Kahramanmaraşspor'u evinde ...
Kayseri Şeker’den flaş çıkış
Spor Toto Üçüncü Lig Üçüncü Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, ligin ...
 
Termalspor son dönemeçte
Hentbol İkinci Ligi’nde grubunu lider tamamlayarak yarı finale çıkan Aziziye ...
Buz Hokeyinde şehrin gururu oldular
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Kadınlar Ligi'nde mücadele eden ve dün ...
Erzurumspor için Lig yeniden başladı
Erzurumspor 27’inci haftada 11’inci, iç sahada ise 6’ıncı galibiyetini ...
 
Üsküdar gitti, Ankara Demir geldi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 27’inci hafta maçlarında 18 gol kaydedildi. ...
Şampiyonluğu halayla kutladılar
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) Kadınlar Ligi Play-Off final maçını ...
Palandöken, Galataray’ı puansız yolladı
Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Palandöken Belediyespor, Galatasaray’ı 3-1 mağlup etti.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri