Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ASHM ve İŞKUR’dan engellilere motivasyon desteği
ASHM ve İŞKUR’dan engellilere motivasyon desteği
ATAUNİV’in 4 projesi finalde
ATAUNİV’in 4 projesi finalde
‘Ortak akılla birçok projeyi hayata geçirdik’
‘Ortak akılla birçok projeyi hayata geçirdik’
Trendyol 1. Lig istatistikleri açıklandı
Trendyol 1. Lig istatistikleri açıklandı
Kelpetin, İbrahim Hakkı Kubilay İHO vizyonunu paylaştı
Kelpetin, İbrahim Hakkı Kubilay İHO vizyonunu paylaştı
HABERLER>SİYASET
19 Mart 2019 Salı - 14:15

Sunar’dan Gönül Belediyeciliği vurgusu

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, “Biz Palandöken sakinlerinin gönüllerine talibiz, çünkü gönüllerinden nasıl bir Palandöken geçirdiklerini çok iyi biliyoruz” dedi.

Sunar’dan Gönül Belediyeciliği vurgusu

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, “Biz Palandöken sakinlerinin gönüllerine talibiz, çünkü gönüllerinden nasıl bir Palandöken geçirdiklerini çok iyi biliyoruz” dedi.

Kuruluşundan bu yana AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak Teşkilat Başkanı iken Palandöken Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Avukat Muhammet Sunar, seçim çalışmalarını ev ve site toplantılarıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı mahalle ve mezralarda vatandaşlarla bir araya gelen Sunar, 31 Mart seçimlerinin önemini anlatmakla kalmıyor, Palandöken hedeflerini de paylaşıyor.

SUNAR: “BİZDE ÇALIŞMAK GÖNÜL RIZASIDIR”

Sunar, AK Parti’nin yerel yönetim ufkunu, en başta vatandaşın gönül rızasının oluşturduğunu belirterek, “Bizim anlayışımıza göre hizmet; insanımızın fayda düzeyini en yüksekte tutmak ve kesinlikle mağduriyet oluşturmamaktır. Hizmet; istişare demektir, uyum demektir, ayakları yere sağlam basan plan, proje ve program demektir. Hizmet; beklentileri bilmektir, öncelik sıralamasını iyi yapmaktır. Hizmet; el ele vermektir, ortak akılda buluşmaktır. Bizim Palandöken ilçemizin geneline hâkim olacak anlayışımız işte budur. İlçemizi markalaştırmak; kentleşmede, turizmde, ticarette, eğitimde, kültür ve sanatta Palandöken’i öncü hale getirmek, en büyük gayemizdir” diye konuştu.

“MAYAMIZDA MİLLETE HİZMET VAR”

Palandöken’e dair hedeflerini paylaşırken, seçmenlerin görüş, beklenti ve önerilerini de dikkatle kayda geçen AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, başarıyı kaçınılmaz kılan en önemli faktörlerden birisinin de, halka kesinlikle kayıtsız kalmamak olduğunun altını çizdi.

Muhammet Sunar, “AK Parti’nin yerel yönetim tarzını farklı kılan en önemli faktör de budur. Bugün AK kadroların görev başında olduğu her belediyede hizmet vardır, yatırım vardır, proje vardır. Çünkü AK Parti’nin mayasında millete hizmet vardır. Gelişimi, büyümeyi, sağlıklı ve verimli kentleşmeyi ele alacak olsak; bu kavramlar gerçek tarifini sadece ve sadece AK Partili kadrolarla bulur. Kaldı ki, Erzurum’a ve ilçelerine bugüne kadar yapılan hizmetleri de tarife gerek yoktur. Her şey ayan beyan ortadadır. Bizim dün ve bugün yaptıklarımız, Allah’ın izniyle yarın yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

 
ATAUNİ Kros takımı UNİLİG’e damga vurdu
 
Aydemir: ‘Cumhur ittifakının paydası Rabia’dır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen: ‘Erzurum yükseliş trendinde’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un AK Parti iktidarları ...
Sekmen: 31 Mart dönüm noktasıdır
Sekmen, ‘31 Mart seçimleri bir dönüm noktasıdır. AK kadrolarla yola devam ...
‘Değerlerimizi savunmak hepimizin boyun borcudur’
Öz, “Kanlarının rengini bayrağımıza, canlarını ise aziz vatanımıza veren ...
 
Sekmen: “Vizyon projelerimiz var”
Sekmen, Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen proje tanıtım programında Erzurum’un ...
Aydemir Ayvalılarla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhur ittifakı Ak Parti ...
Aydemir’den Tekman’da AK meşveret
Milletvekili Aydemir, Birlik, beraberlik ve kardeşlik imanını hiçbir gücün ...
 
Sekmen: “Mega projelerimiz var”
Sekmen, işyerlerine konuk olduğu Kongre Caddesi esnafıyla hem projelerini ...
Sekmen: “Erzurum bugün nüfus artışını konuşuyor”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Abdurrahmangazi Mahallesi’ndeki ...
Aydemir: ‘Kudüs, mukaddes davamız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İsrail askerlerinin Kubbet-üs ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri