Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SPOR
17 Mayıs 2012 Perşembe - 15:09

Soner Kaya Milli takımda

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıkspor Kulübü’nün şampiyon Taekwondo sporcusu Soner Kaya, Ümit Milli Takım’a seçilerek Türkiye’yi Yunanistan’da temsil etmeye hak kazandı.

Soner Kaya Milli takımda

ERZURUM (İHA) - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıkspor Kulübü’nün şampiyon Taekwondo sporcusu Soner Kaya, Ümit Milli Takım’a seçilerek Türkiye’yi Yunanistan’da temsil etmeye hak kazandı.
Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda 54 kiloda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olan başarılı taekwondocu Kaya, ETU tarafından Yunanistan’ın başkenti Atina’da 14 - 17 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası’na gidecek Ümit Milli Takım aday listesine seçildi. 54 kg da Türkiye’yi temsil edecek olan Soner Kaya’nın bu haberi Erzurum’da sevinçle karşılandı.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Fazlı Erdoğan yaptığı açıklamada Sağlıkspor Kulübü olarak Erzurum’u ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Soner Kaya’nın Şampiyona sonucunda altın madalya ile yurda döneceğine inandığını dile getirdi.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür yardımcısı ve aynı zamanda şampiyon sporcunun antrenörü olan Milli Taekwondo Antrenörü Kemal Yıldıran ise yaptığı açıklamada Soner Kaya’dan bu başarıyı beklediklerini ifade ederek Kaya’nın milli takıma seçilmesinin bir tesadüf olamadığını vurguladı. Yıldıran: “Soner örnek sporcu disiplinine sahip bir öğrencimiz. O’nun, Milli Takım seçmelerini kazanacağına hepimiz inanıyorduk. Çalışma azmi ve disipliniyle taekwondo sporunda daha üst sıralara tırmanacağına da yürekten inanıyoruz. Ümit ediyorum ki, şampiyona sonucunda Ay yıldızlı bayrağımızı şampiyonluk ünvanıyla birlikte göndere çekecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Bize desteğini esirgemeyen Sayın Sağlık Bakanımız, Başhekimimiz ve Gençlik Spor İl Müdürümüze bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

 
Erzurum Türk Dünyasının yüreği
 
Erzurum için müjde gibi haber
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gençlik için yarıştılar
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası Münasebetiyle ...
Buz Hokeyinde A.Ü damgası
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Atatürk Üniversitesi ...
Güreşçiler 5 madalyayla döndü
Erzurumlu pehlivanlar Tokat’tan madalyaları toplayarak şehre döndü.
 
Söğüt kürsüye çıktı
Erzurum Gençliksporlu Fatmanur Söğüt, geçtiğimiz hafta kardeşi Burak Söğüt’ten ...
Milli Takım Erzurum’da kamp yapacak
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu ve ...
Koştular altınları kaptılar
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ...
 
Maç yüzünden hastanelik oldu
Hafta sonu oynanan Galatasaray-Fenerbahçe şampiyonluk maçı Erzurum’da 1 kişiyi hastanelik etti.
Palandöken Belediyespor istediğini aldı
Erzurum İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Ilıca İdmanocağı Belediyespor ...
Erzurum’da GS coşkusu
Süper Final maçında Galatasaray’ın Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri