Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da kişi başına 35,5 bin TL kamu harcaması
Erzurum’da kişi başına 35,5 bin TL kamu harcaması
AK Parti’den emekli aylıkları açıklaması
AK Parti’den emekli aylıkları açıklaması
Gazze’de can kaybı 56 bin 156'ya ulaştı
Gazze’de can kaybı 56 bin 156'ya ulaştı
MEB Aile Eğitim Bülteni yayımlandı
MEB Aile Eğitim Bülteni yayımlandı
Sektörel Enflasyon Beklentileri raporu yayımlandı
Sektörel Enflasyon Beklentileri raporu yayımlandı
HABERLER>SİYASET
12 Nisan 2021 Pazartesi - 11:37

Sekmen: ‘Ramazan berekettir, paylaşmaktır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlahi rahmetin bol bol ihsan edildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşliğin daha da güçlendiği Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Sekmen: ‘Ramazan berekettir, paylaşmaktır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlahi rahmetin bol bol ihsan edildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşliğin daha da güçlendiği Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi. Başkan Mehmet Sekmen, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, mübarek ayın taşıdığı anlam ve önemi ifade etti.
Sekmen, şu görüşlere yer verdi: “Ramazan ayının diğer aylara nazaran dini ve sosyal hayatımızda büyük bir önemi vardır. İnsanları doğru yola ileten Kuran’ı Kerim’in indirildiği bir ay olması ve içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bulunması bu ayın manevi değerini daha da arttırmaktadır. Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyurmaktadır: ‘(O sayılı günler) insanlar için bir hidayet rehberi, doğru yolun ve hak ile batılı birbirinden ayırmanın apaçık delilleri olarak Kur’an’ın kendisinde indirildiği Ramazan ayıdır.’ Peygamber Efendimiz (S.A.V.), bu ayı diğer aylardan daha fazla ibadet ederek, diğer aylarda verdiğinden daha fazla infak ederek değerlendirmiştir.”
“Ramazan ayı faziletlerle dolu bir aydır”
Başkan Mehmet Sekmen, Ramazan’ın faziletlerle dolu bir ay olduğunu kaydetti. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Ramazan ayı, rahmet ve bereketi bol bir aydır. Müslümanın rızkının arttığı bir aydır. İnsanlığın kararan ufkunu aydınlatan Kur’an-ı Kerim bu ayda inmeye başlamıştır. Oruç ayı olan Ramazan ayı, bize sayısız nimetlerin kıymetini hatırlatarak, nimetlerin asıl sahibinin Allah olduğunu kavratarak bizi şükre yöneltir. İşte bütün bu güzellikleri ile Ramazan, nefislerin terbiye edildiği, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlarımızın görüp gözetildiği, Allah’ın af ve mağfiret deryasının adeta coştuğu bir aydır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Erzurumlu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan ayını yürekten kutluyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun.”

 
DAP İdaresi 9 projeyi onayladı
 
Yaşar’dan Ramazan ayı mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Bunun adı edepsizliktir’
AK Parti Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, ...
Aydemir: ‘Halk nezdinde bir itibarları yok’
Milletvekili Aydemir, ‘Muhalefet, birikim, bilgi, proje, plan yoksa ne ...
Aydemir: ‘Milletimizin irfanı her şeyi çözüyor’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bazı emekli amirallerin ...
 
Bahçeli: “Biz Türkiye’mizin safındayız”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin ...
“Demokrasi onurumuzdur”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İbreti ...
Erzurum’da STK’lardan 104 amirale tepki
Erzurum’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 104 emekli amiralin açıklamasına ...
 
Karataş: ‘Vesayet zihniyetinin karşısındayız’
Erzurum Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Karataş, “Millet iradesinin yanında, ...
ESTP’den bildiri açıklaması
103 emekli oramiralin yaptığı skandal açıklamanın ardından Erzurum Sivil ...
Bahçeli : ‘Lanetliyoruz’
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Gençler Erzurum’dan vazgeçiyor!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri