Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SPOR
4 Şubat 2015 Çarşamba - 14:38

Palandöken’den Alplere madalya yolculuğu

Karate Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’na hazır. 42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na milliler iddialı gitti. Kafilede Erzurum’dan antrenör Ahmet Çelebi ile milli karateci Mustafa Sadık Akbulut da yer aldı.

Palandöken’den Alplere madalya yolculuğu

Karate Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’na hazır. 42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na milliler iddialı gitti. Kafilede Erzurum’dan antrenör Ahmet Çelebi ile milli karateci Mustafa Sadık Akbulut da yer aldı.
6-8 Şubat tarihlerinde İsviçre’de yapılacak 42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız ’da hedef tüm kategorilerde kürsüde yer almak. Erzurumlu milli karateci Mustafa Sadık Akbulut’un da yer aldığı milli takım madalya için kendisine güveniyor. Karate Bölge Temsilcisi ve Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi de milli takımla birlikte İsviçre’ye uçtu.
 Karatede 2015 yılının uluslararası ilk büyük organizasyonu İsviçre’de yaşanacak. Zürih kentinin ev sahipliği yapacağı 42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, Düzce’de yaptığı son etap kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a geçti ve ardından da uçakla İsviçre’ye gitti. Saal Spor Salonu’nda yapılacak organizasyonda erkek milli sporcularımız 4’ü kata, 15’i de kumite olmak üzere ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde tatamiye çıkarak İstiklal Marşımızı okutmayı hedefliyor.
 ÇINAR, ŞAMPİYONADAN OLDUKÇA ÜMİTLİ
Türkiye Karate Federasyonu Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Erkek Karate Milli Takım Teknik Direktörü Cengiz Çınar, yaklaşık 3 aydır sürdürdükleri kamp çalışmalarını tamamlayarak İsviçre’de yapılacak şampiyonaya hazır olduklarını söyledi. Son yıllarda yakaladıkları istikrarlı grafiği Zürih’te de devam ettirmek istediklerini belirten Çınar, “2014 yılında Portekiz’de 12 madalya almıştık. 2013’te de ülkemizde düzenlendiğimiz şampiyonada kazandığımız 18 madalya ile genel klasmanda ilk sırayı alarak takım halinde Avrupa Şampiyonu olmuştuk. Zürih’te de 18’i ferdi, biri takım olmak üzere 19 sıklette mücadele edeceğiz. Hedefimiz tüm kategorilerde madalya almak. Sporcularımız form durumları gayet iyi, onlara güveniyorum” dedi. Karate Bölge Temsilcisi ve Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi de, şampiyona için iddialı olduklarını belirterek, hedefe ulaşacaklarını söyledi.
 

 
‘Erzurum’da güzel günler geçirdik’
 
Sekmen Rektör Coşkun’u ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Erzurum’da güzel günler geçirdik’
Kartal İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, Erzurum’da buz pateni öğrendi. ...
Güreş’te Büyükşehir damgası
30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen U23 Türkiye Serbest ...
Böyle bir ödül yok…!
Uzun kış gecelerini fırsat bilen Oltu’nun İnci Mahallesi gençleri kendi ...
 
Dev organizasyonda geri sayım
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 13-15 ...
Palandöken uğurlu geldi
Erzurum'da yapılan 11.Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda da ...
‘Kayakçılarımız yarışmaya katılsaydı…’
GAP’ta genel klasmanda üçüncü olarak kupayı Erzurum’a getirdiklerinin ...
 
Erzurum Okçuluk’ta 2’inci oldu
Erzurumlu okçular, Samsun’da yapılan Büyükler Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda ...
Erzurum GAP Oyunları’nda 3’üncü oldu
Bitlis’te, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nce ...
Köylü Erzurumspor’u örnek gösterdi
TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Köylü, “Erzurum’da Başsavcılık yaptığım ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri