Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MEB'den Aile temalı yarışma
MEB'den Aile temalı yarışma
Erdoğan sanatçılarla buluştu
Erdoğan sanatçılarla buluştu
Trendyol 1. Lig: Pendikspor: 0 - Bodrum FK: 0
Trendyol 1. Lig: Pendikspor: 0 - Bodrum FK: 0
Meteoroloji’den Erzurum için kar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Erzurum için kar ve fırtına uyarısı
Özbalta: Güzel bir galibiyet oldu
Özbalta: Güzel bir galibiyet oldu
HABERLER>BÖLGEDEN
28 Nisan 2014 Pazartesi - 12:32

Palandöken Belediyesi asfalt ihalesi tamamlandı

Palandöken Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü tarafından 2014 yılı yaz sezonu için 30 bin ton standartlara uygun asfalt ihalesini belediye encümen salonunda 8 firmanın katılımıyla gerçekleştirdi.

Palandöken Belediyesi asfalt ihalesi tamamlandı

ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü tarafından 2014 yılı yaz sezonu için 30 bin ton standartlara uygun asfalt ihalesini belediye encümen salonunda 8 firmanın katılımıyla gerçekleştirdi.

Mahalli idareler seçimini yorgunluğunu üzerin den atan Palandöken Belediyesi, Daha önce hazırladığı Plan ve program kapsamında standartlara uygun ilk etap 30 bin ton sıcak asfalt ihalesini gerçekleştirerek çalışmalar için kollarını sıvadı. Konu ile ilgili kamuoyuna bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”İlçemiz de yaptığımız 5 yılık çalışma sonrasın da asfaltlama oranımız yüzde 90 seviyelerine çıkardık. Halkımız bizlere olan güveni ile tekrar iş başı yaparak 2014 yıl yaz sezonu için yaptığımız ihaleyle satın alacağımız 30 bin ton standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Böylece ilçemiz de asfaltlama oranı daha da yukarılara çekmiş olacağız” dedi.

BİR ÇOK YATIRIMIN PROJELERİ HAZIRLANIYOR

Mahalli İdareler seçimi sürecin de halka verilen sözlerin bir bir hayata geçmesi için projelendirme çalışmalarını aralıksız sürdüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Seçim sürecin de havada su dövmek yerine ayakları yere basan halkımızın ihtiyaçları doğrultusun da verdiğimiz sözlerimizi bir bir hayata geçirmek üzere çalışmalarımızı başlattık. Verdiğimiz sözlerimizin en önemlisi ilçemiz de yeşili korumak ve yeni yeşil alanları oluşturmak, İskanı olmayan evlerini iskanını alabilmeleri için çalışmalar yapmak,yeni hizmet binası, aş evi, huzur evi, kayak pisti, kent ormanı mesire alanı, buz pateni salonu, yüzme havuzu, yeni bir kültür merkezi, nikah sarayı ve kentsel dönüşüm gibi yatırıma dönüştüreceğimiz projelerinin alt yapılarını tamamlayarak tek tek halkımızın hizmetine sunacağız. Çünkü bu yatırımların sözünü verdik ve sözümüzü tutarak bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

 
Lojistik Köy’de ikinci etap beklentisi
 
Aziziye’de sportif atılım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akpolat, Türkiye’nin Modernleşme Süreci’ni anlattı
Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli bilim insanını misafir eden ...
Erzurum’dan Suriyeli Mültecilere 2 TIR yardım
İHSAN KUMRU-Kimse Yok Mu Erzurum Şubesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi'nin ...
Asılsız iddialara ‘Asıl Siz Soykırımcısınız’ cevabı
Sözde Ermeni soykırımı iddiaları Giresun’da düzenlenen eylemle kınandı. ...
 
Çaşır toplarken hayatını kaybetti
Artvin merkeze bağlı Kalburlu köyü civarlarında Artvin’e özgü ‘çaşur’ ...
Oltulular milli coşkuda buluştu
Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtına Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...
Karabıyık Bölge birincisi oldu
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, ...
 
Şehit Başçavuş dualarla uğurlandı
Çanakkale'nin Biga ilçesinde aile içi şiddet olayına müdahale sırasında ...
Göktaş Eleşkirtlilere din ve samimiyeti anlattı
Ağrı’nın Eleşkirt İlçe Müftülüğü ve Eleşkirt Kültür Araştırma Dayanışma ...
Doğu’da tarla ekim sezonu başladı
Ardahan'ın Çıldır ilçesinde baharla birlikte yörede tarla ekim sezonu ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri