Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Haşıloğlu Ailesi yasta
Haşıloğlu Ailesi yasta
Jandarma aranan hükümlüyü yakaladı
Jandarma aranan hükümlüyü yakaladı
‘Tuzdan Tarihe: Minik Ellerden Erzurum’
‘Tuzdan Tarihe: Minik Ellerden Erzurum’
Erzurum Şehir Hastanesinden bir ilk
Erzurum Şehir Hastanesinden bir ilk
Polisin şefkat ve merhamet görüntüsü gündem oldu
Polisin şefkat ve merhamet görüntüsü gündem oldu
HABERLER>SİYASET
27 Eylül 2011 Salı - 02:29

Memur Sen bölücüleri telin etti

Memur-Sen İl Temsilcisi Duman, teröre tepki göstererek, “Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlarla, uluslar arası arenada söz sahibi olmasını istemeyen güçler, normal yollardan elde edemediklerini terör vasıtasıyla elde etmek için bilindik yöntemlerini ortaya koyuyorlar” dedi.

Memur Sen bölücüleri telin etti

ERZURUM (İHA) - Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman, teröre tepki göstererek, “Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlarla, uluslar arası arenada söz sahibi olmasını istemeyen güçler, normal yollardan elde edemediklerini terör vasıtasıyla elde etmek için bilindik yöntemlerini ortaya koyuyorlar” dedi.
MEMUR SEN AÇIKLAMASI
Terörle sahneye konulmak istenen kirli tezgah ve karanlık oyunların kesinlikle amacına ulaşamayacağını ifade eden Duman, “Yüzyıllardır kültürel farklılıklarını zenginlik olarak görmüş ve kardeşçe barış içinde yaşamayı vazgeçilmez ilke olarak benimsemiş aziz milletimizin sağduyusu, demokratik gelişmelerin ve ekonomik kalkınmanın hız kazandığı her dönemde olduğu gibi bugünlerde de yeniden sahneye konulmak isteniyor. Karanlık oyunların kesinlikle amacına ulaşmasına izin verilmeyecektir.” diye konuştu.
Memur-Sen olarak, demokratikleşme yolunda önemli bir mesafe kat etmiş, hazırlayacağı yeni anayasası ile bu hamlelerini perçinlemek isteyen ülkemizin, önüne çıkarılan bu engelleri birlik ve beraberlik içinde aşacağına olan inançlarının tam olduğunu belirten Duman, “Terörden beslenen ve medet umanların ekmeğine yağ sürmemek için dış politikadaki kararlılığımızdan ve tam demokrasiyi gerçekleştirmeye yönelik adımların atılmasından vazgeçilmemeli, terörün hedefi olan özgürlükleri kısıtlayıcı hareket, eylem ve sözlerden kaçınılmalıdır. Bu duygularla hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 
Hopa Davasında 7 beraat
 
Deriner 2012’ye hazırlanıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dadaş erzurum 27 Eylül 2011 Salı 12:13

EDİTÖR: DEĞERLİ YORUMCU, HABER AKTARIMINDA YORUMA DAYALI SEÇİCİLİK YAPILAMAZ. İHA KAYNAKLI HABER YAYINA KONULMUŞTUR. ANCAK, UYARI VE DİKKATİNİZİ PAYLAŞTIĞIMIZI DA BELİRTEK İSTİYOR, KALBİ SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz’den sportif yatırım
Aziziye Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan 500 kişilik spor salonunda ...
Saykal güven tazeledi
AK Parti Aziziye ilçe Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Aziziye Belediyesi ...
'Oltu, marka ilçe olma yolunda'
AK Parti Milletvekili Aksak, Oltu’da yatırımların arttığını ifade ederek ...
 
"Toplumsal barış için sivil anayasa gerekli"
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, toplumsal barış için sivil ...
Kadın haklarında çağdaş açılım
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadına şiddete yönelik ...
Yılmaz Erzurumluyu dinliyor
TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Erzurum’a gelen Milletvekili Adnan ...
 
Bulutlar muhtarları ağırladı
Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Nevzat Tunga ve Yönetim ...
‘Yaşasın Türk Milleti’
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Erzurum'un, Edirne'nin, Hakkari'nin, ...
Horasan’da yollar yenileniyor
Horasan ilçesindeki sokaklar parke kilit taşıyla döşeniyor.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri