Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 2025 yılını 5’inci sırada tamamladı!
Erzurum 2025 yılını 5’inci sırada tamamladı!
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
HABERLER>SİYASET
24 Şubat 2012 Cuma - 16:11

Kutlu’ya başarı ödülü

1.Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresinde; Tarım Kredi Kooperatifleri ‘Yüzyılın Kooperatifçilik Ödülü’ne, Genel Müdür Abdullah Kutlu da ‘Tarım Sektörünün En İyi Yöneticisi Ödülü’ne layık görüldü.

Kutlu’ya başarı ödülü

ERZURUM (İHA) - 1.Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresinde; Tarım Kredi Kooperatifleri ‘Yüzyılın Kooperatifçilik Ödülü’ne, Genel Müdür Abdullah Kutlu da ‘Tarım Sektörünün En İyi Yöneticisi Ödülü’ne layık görüldü. I. Uluslararası Tarım-Gıda ve Gastronomi Kongresi” Tarım Federasyonu ve (ODTÜ) Orta Doğu Teknik Üniversitesi işbirliği ve başta Avrupa Birliği Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) olmak üzere 65 ülke temsilcilerinin katılımı ile ülkemizden konu ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle Antalya’da gerçekleştirildi. TARIM SEKTÖRÜNÜN ENLERİ Kongrede, Tarım Kredi Kooperatifleri, kuruluşundan bu güne kadar çiftçinin lehine gerçekleştirdiği çalışmalar ile ülkemiz tarımı ve kooperatifçiliğine katkılarından dolayı ‘Yüzyılın Kooperatifçilik Ödülü’ne layık görüldü. Genel Müdür Abdullah Kutlu’ya da da 2011 yılında gerçekleştirdiği faaliyetlerle kendi tarihinde rekorlar kıran Tarım Kredi Kooperatiflerindeki gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı ‘Tarım Sektörünün En İyi Yöneticisi Ödülü’ verildi. “Tarım Sektörünün En İyi Yöneticisi” Ödülünü alan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel müdürü Kutlu Tarım Kredi Kooperatiflerinin, 1400’e yakın Ziraat Mühendisi ve diğer çalışanları ile tarımın her aşamasında çiftçinin yanında olduğunu ifade etti. Ayrıca kongrenin üçüncü gününde başkanlığını Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu’nun yaptığı “Organize Tarım Modeli” konulu bir de oturum düzenlendi. Oturumun açılışında örgütlü tarım modelleri ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Genel Müdür Abdullah Kutlu, “Ülkemiz tarım işletmelerinin çoğunluğunun küçük işletmelerden oluşması, bu işletmelerin ekonomik ve sosyal yönlerden kalkındırılması için en önemli aracın tarımsal kooperatifler olduğu gerçeğini ortaya çıkarmaktadır. Tarımsal amaçlı kooperatifler, hem piyasalarda fiyat oluşumunda etkili olabilmekte, hem de aracılara giden kazancın büyük bir kısmının üreticinin elinde kalmasını sağlayabilmektedir.” dedi.

 
Deriner su tutmaya başladı
 
Bulutlar’dan özel sporculara destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağbaba, Tortumlular’ın talebini iletti
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul ...
Büyükşehir’den altyapı yatırımı
Şehir içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi, ...
Çalık, gündemi değerlendirdi
Saadet Partisi İl Divan Toplantısı’nda konuşan il Başkanı Faik Çalık, ...
 
CHP’den destek seferberliği
Erzurum'un Tortum ilçesi'ne bağlı Bağbaşı Beldesi'nde yaptırılacak hidroelektrik ...
Cengiz: 'Önce Fair Play'
Erzurum İkinci Amatör kümede mücadele eden Aziziye Belediyesi’nin Ilıca ...
Valilik iddiaları yalanladı
Erzurum Valiliği’nden bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan “Atatürk’ün ...
 
SP yoksul aileleri sevindirdi
Saadet Partisi Yakutiye İlçe teşkilatı ve Anadolu Gençlik Vakfınca ihtiyaç ...
MHP İlçe Kongreleri tamamlandı
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum İlçe Kongreleri tamamlandı.
Palandökenli Gençler sandığa gitti
Palandöken Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1. Olağan Genel Kurulu’nu ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri