Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SİYASET
5 Eylül 2013 Perşembe - 16:08

Kent Meydanı inşaatı devam ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Havuzbaşı Kent Meydanı inşaatı devam ediyor. Toplam 7 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen meydan çalışması kapsamında söz konusu yere otopark da yapılacak.

Kent Meydanı inşaatı devam ediyor

ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’u meydanlarıyla ünlü bir kent yapma arzusunda olduklarını ifade etti.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Havuzbaşı Kent Meydanı inşaatı devam ediyor. Toplam 7 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen meydan çalışması kapsamında söz konusu yere otopark da yapılacak. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda Avrupa mimarisine özgü çok kademeli oturma düzeneği oluşturulacak. Çocuk oyun alanlarının yer alacağı mekan, modern peyzaj teknikleriyle tasarlanacak. Konser, eğlence, aktivite, organizasyon, kent tanıtımları, tarihi ve turistik etkinlikler ve açık hava toplantıları gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapacak olan Havuzbaşı Kent Meydanı, şehrin en güzel sosyal donatı alanlarından biri olacak.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 20 bin kişi kapasiteli söz konusu yerin aynı zamanda bir dinlenme alanı olacağını söyledi.
Başkan Küçükler, konuya ilişkin şu görüşlere yer verdi: “Proje ve yatırımlarla ilgili geçtiğimiz dönemlerde yaptığımız konuşmalarda kent meydanlarının önemine sürekli vurgu yapmıştık. Erzurum, meydanlarıyla da ünlü bir kent olacak. Serhat şehrimizi meydanlarıyla adından sıkça söz ettiren bir vilayet yapma arzusundayız. Bunun için sürekli proje üretiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak en son Tebrizkapı Kent Meydanı’nı şehir halkının hizmetine sunduk. Şimdi de kentin en popüler mekanı Havuzbaşı’na meydan yapıyoruz. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan etkilenmeyerek şehrin güzelleşme çabasına ortak olan vatandaşlarımızın bu konuda gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet, hizmet anlayışımıza adeta güç katıyor. Projemizin en kısa sürede bitmesi için mesai mefhumu gözetmiyoruz. Havuzbaşı Kent Meydanı’nın şehir tasarım ve estetiğine renk katacağına yürekten inanıyoruz.”

 
Atletizmde atılım
 
STK’lardan ASİMDER’e destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz ilçelerin nabzını tuttu
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ilk olarak Pasinler Kaymakamlığı ...
‘Başörtünün tartışılması Türkiye’nin ayıbı’
Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, "Başörtü konusunun hala tartışılıyor ...
Büyükşehir ödenekleri açıklandı
M.AKDAĞ_Maliye Bakanlığı Ağustos 2013 dönemi iller Bankası ve Büyükşehir ...
 
Taşkesenligil’den mahkeme cevabı
Erzurum İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantısı, İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.
Ucun Başkanlığı Yaşar’a devretti
Pasinler Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Ocak ...
Yakutiye’de yol seferberliği
Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 33 mahalle ve köy yolunda çalışma yürütüyor.
 
Meclis eylül gündemi açıklandı
DİLEK BAYRAK-Erzurum İl Genel Meclisi eylül ayı gündemi açıklandı. Meclisin ...
Zabıta Teşkilatı 187’inci gurur yılında
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Zabıta teşkilatının ...
Erdoğan: 11 yıl önce böyle konuşamazlardı
Başbakan Erdoğan, Kamu Denetçiği Sempozyumu'nda konuştu... Erdoğan, devletin ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri