Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesine Spor Dostu Kampüs ödülü
Atatürk Üniversitesine Spor Dostu Kampüs ödülü
ETB ve ATB’den Kardeş Borsa Protokolü
ETB ve ATB’den Kardeş Borsa Protokolü
ATAUNİV’den 4 takım daha Teknofest finalinde
ATAUNİV’den 4 takım daha Teknofest finalinde
ATAUNİV Süper Lig vizesini aldı
ATAUNİV Süper Lig vizesini aldı
Erzurum’da engelliler haftası etkinliği
Erzurum’da engelliler haftası etkinliği
HABERLER>ASAYİŞ
15 Şubat 2012 Çarşamba - 15:26

Kaza mağdurlarına destek

Trafik kazalarının oluşumunda Dünya’da ikinci Avrupa’da ise birinciliği kaptırmayan Türkiye’de hemen her dakika maddi hasarlı veya ölümlü trafik kazalarının olduğu acı bir gerçek. Trafik kazalarında maddi hasarlı veya ölümlü kazaların yanı sıra kazalardan sakat kalan vatandaşlar için harekete geçen Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri 10 yıl içerisinde meydana gelen kazalarda mağdurlar için harekete geçti.

Kaza mağdurlarına destek

ERZURUM (İHA) - Trafik kazalarının oluşumunda Dünya’da ikinci Avrupa’da ise birinciliği kaptırmayan Türkiye’de hemen her dakika maddi hasarlı veya ölümlü trafik kazalarının olduğu acı bir gerçek.
Trafik kazalarında maddi hasarlı veya ölümlü kazaların yanı sıra kazalardan sakat kalan vatandaşlar için harekete geçen Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri 10 yıl içerisinde meydana gelen kazalarda mağdurlar için harekete geçti.
TAZMİNATLAR GECİKMİYOR
Unutulmuş, müracaat edilmemiş trafik kazası sonucunda elde edilmemiş tazminatları çıkartıp yaklaşık bir yıl içerisinde yüzü aşkın hak sahibine ulaştırdıklarını söyleyen Grup Merkez Hasar Yönetim Danışmanlık Hizmetleri İl Müdürü Salih Uludağ, “Amacımız trafik kazası neticesinde Türkiye’de faaliyet gösteren sigorta şirketlerine karşı trafik kazası geçirip yaralanan, vefat eden vatandaşlarımız için hak sahipliği iddia edebilmek ve vatandaşlarımızın tazminatlarını çok kısa bir süre (45 ile 90 gün) içerisinde hesaplarına aktarabilmektir. Hizmet kalitemiz doğrultusunda, mağdur olan vatandaşlarımızı; bu güne kadar anlatılmayan, haberdar edilmeyen bu tazminatlardan haberdar ettik. Yüzü aşkın ailenin geriye dönük 10 yıllık mağduriyetlerinin (kaybettiklerinin yerini asla dolduramaz ama) maddi olarak lehlerine sonuçlandırdık ve tazminatlarını ailelerinin hesaplarına aktardık” dedi.
MAĞDURİYETLERE SON VERİYORUZ
Grup Merkez Hasar Erzurum İl Müdürlüğü olarak amaçlarının, Trafik kazası geçiren ve mağdur olan vatandaşların çok kısa süre içerisinde uzman kadrolar aracılığı ile tazminatlarını çıkarıp kendi yada yakınlarının hesaplarına aktarabilmek olduğunu söyleyen Uludağ, “Erzurum İl-İlçelerine ve bölge illere gösterdiğimiz hizmetten dolayı genel müdürlüğümüz tarafından ödüllendirilmiş olan “Erzurum İl Müdürlüğü” hizmet kalitesinden asla taviz vermemiş; her zaman, mağdur olan ailelerin yanında olacağına söz vermiştir” şeklinde konuştu.

 
Kan bağışında yarıştılar
 
Tefecilik zanlıları mahkemede
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baba katillerinin cezası onaylandı
Erzurum'da 2007 yılında gayrimenkul zengini babalarını boğarak öldüren ...
5 öğrenci gözaltında
Erzurum'da 5 üniversite öğrencisi dün gece saatlerinde polisin düzenlediği ...
Eylem hazırlığındayken yakalandı
Bingöl'de düzenlenen operasyonda, 15 Şubat'ta eylem hazırlığında olan ...
 
53 kilo eroin yakalandı
Artvin-Erzurum karayolu Beton Köprü mevkiinde bir araçta yapılan aramada ...
Tefecilik sanıkları Erzurum’da
Iğdır'da düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan 8'i Erzurum'a sevk edildi.
KCK operasyonunda 3 gözaltı
Erzurum’un Karayazı ilçesinde KCK operasyonları kapsamında 3 kişi gözaltına ...
 
Karayazı’da KCK operasyonu
Türkiye’nin bazı illerinde bugün yürütülen KCK operasyonları kapsamında ...
Emniyetten tefecilik operasyonu
Iğdır polisinin aralarında Erzurum’un da bulunduğu 6 ilde eş zamanlı düzenlediği ...
Pasinler’de kaçakçılık operasyonu
Erzurum’da polisin yaptığı yol uygulamasında 2 bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri