Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da kişi başına 35,5 bin TL kamu harcaması
Erzurum’da kişi başına 35,5 bin TL kamu harcaması
AK Parti’den emekli aylıkları açıklaması
AK Parti’den emekli aylıkları açıklaması
Gazze’de can kaybı 56 bin 156'ya ulaştı
Gazze’de can kaybı 56 bin 156'ya ulaştı
MEB Aile Eğitim Bülteni yayımlandı
MEB Aile Eğitim Bülteni yayımlandı
Sektörel Enflasyon Beklentileri raporu yayımlandı
Sektörel Enflasyon Beklentileri raporu yayımlandı
HABERLER>TÜRKİYE
23 Temmuz 2018 Pazartesi - 07:36

Kahraman: "Dairelere Erdoğan’ın resmi asılmalı"

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, "Recep Tayyip Erdoğan artık Türkiye’nin devlet başkanı. Onun resmi kurumlara asılmalı" dedi.

Kahraman:  Dairelere Erdoğan’ın resmi asılmalı

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, "Recep Tayyip Erdoğan artık Türkiye’nin devlet başkanı. Onun resmi kurumlara asılmalı" dedi.

Samsun’da Milli Türk Talebe Birliği tarafından, "Vefa ve Kardeşlik Buluşması" konulu konferans düzenlendi. Konferansa, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ katıldı.

Konferansta konuşan İsmail Kahraman, 15 Temmuz hain darbe girişimine değinerek, "Çankaya’da bir uçak geçti ve camlar sarsıldı. O an televizyonu açtım ve tanklar köprüdeydi. Ben darbe beklemiyordum. Çünkü Türkiye’nin idaresine askeri güç 3 defa geldi, yürütemeyeceğini anladı. Ama bir tane hain, yani bir kişi, aslında piyon o tabi. 160 ülkede okul açacak ve idarecilik yapacak, o ülkeler buna müsaade edecek, bankası olacak bu mümkün değil. 1 kişi değil bu işin arkasında olan. O bu toprağın insanı değil. Bu inancın insanı değil. Kaç kişi o yüzden perişan oldu. Bu temizlenecek ayıklanacak tabii ki. Tabandaki masum olan insanlar ayıklanacak. Ben darbe girişimini öğrendiğimde bana özel korumam iyi niyetle 'size bir şey olmasın sizi saklayalım' dediler. Bir kaide var. Kaptanlar gemiyi terk etmezler. Kim terk eder? Fareler. Ben fare değilim. Aldım abdestimi ve doğru Meclis'e gittim. Öleceksek şehit olacağız. Şehitlik duygusu çok mühim. Biz o şekilde meydanlarda olduk. Cumhurbaşkanımızın gelip İstanbul’da milletimizin başına geçmesi müthiş bir duyguydu. Cenab-ı Allah bir daha böyle bir şey göstermesin inşallah" diye konuştu.

"DAİRELERE DEVLET BAŞKANININ RESMİ ASILMALI"

Anayasa değişiminin önemli bir faaliyet olduğunu söyleyen Kahraman, "Bu 26'ncı dönemin bir güzel faaliyeti de anayasa değişimi oldu. Bir önceki çalışmalarda 25 ay süren anayasa çalışmaları oluyordu. Bu anayasa değişikliğinde zaten belli değil mi? Dünya anayasanın değişmesini istemiyordu. O yüzden değişmesi gerekiyordu. Çok güzel oldu inşallah. Bunun yansımasını da göreceğiz. Şimdi Türkiye’nin başında bir devlet başkanı var. Herkesin saygı duyduğu ve duyması gerektiği. Artık yakında buralara da bir resmi asılacak. Dairelerde bu olmalı. Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri asılmalı. O milletin seçtiği devlet başkanıdır. Güzel şeyler oldu ve güzel şeyler olacak inşallah" şeklinde konuştu.

"O DÖNEMDE HANIM KARDEŞLERİMİZ ÇOK SIKINTILAR ÇEKTİ"

Daha sonra konuşan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ise başörtüsü konusuna değindi. Bir dönem baş örtüsünün ülkede yasaklandığını hatırlatan Akdağ, "O dönemde hanım kardeşlerimiz çok sıkıntılar çekti. Okullara baş örtüleriyle gidemedi, tehditler aldılar. Biz bu dönemleri yaşadık, gördük. Bunları aşmak için gayret eden insanlar ve dava sahipleri, siyasi anlamda AK Parti ile birlikte sığınacak bir çatı buldu ve Türkiye’nin bütün çevresi değişmeye başladı. Ondan sonra biz bu ülkede baskı ve zulüm görmeden yaşamaya başladık. Cenab-ı Hakk'ın bize verdiği bu nimetin kıymetini bilirsek bu nimetin artacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Programa ayrıca, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve çok sayıda davetli katıldı.

 
Gör altın kemerin sahibi oldu
 
Erzurum 6’ıncı sırada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Türkiye kardeşlerinin yanında’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye, bugüne kadar olduğu gibi, ...
Dönmez: "Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur"
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dönmez, ülkenin istikrar ve güven ortamını ...
Bakan yardımcıları belli oldu
Adalet, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm, Sağlık ile Ulaştırma ve Altyapı ...
 
"Terör artık tarihe gömülecektir"
Bakan Soylu, terörün Türkiye topraklarında tarihe gömüleceğine dikkat çekti.
AK Öndere Vefa
FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yılı için hazırlanan ‘Başkan ...
Yıldırım açıkladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, meclise sunulan ...
 
"Teröristle Mücadele, kararlılıkla sürdürülecektir"
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, “Teröristle Mücadele Harekatı, ...
Turan’dan Bedelli tasarısı yorumu
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bedelli askerlikle ilgili olarak, ...
Albayrak: "Yeni bir yapılandırma yok"
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Gençler Erzurum’dan vazgeçiyor!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri