Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi
Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
12 Nisan 2016 Salı - 16:58

Havuzbaşı’nda Balık-ekmek Festivali

Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 4. Balık Ekmek Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Havuzbaşı’nda Balık-ekmek Festivali

Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 4. Balık Ekmek Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Havuzbaşı Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, kendilerine ikram edilen balık ekmek ile birlikte güzel bir bahar günü yaşadı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, etkinliğe katkı sunan Ege İhracatçılar Birliği ve Yaşar Holding’in yetkililerine teşekkür etti. Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Denizden uzak bir bölgede yaşıyoruz. Ama akarsularımız var. Buralarda tatlı su balığı yetişebilir. İnşallah bundan sonra Su Ürünleri Fakültesi ile beraber tatlı su balıklarını çoğaltma ve halkımıza sunma konusunda girişimlerimiz olacak. Burada güzel bir balık ziyafeti oldu. Emeği geçenler teşekkür ediyorum. Halkımız arasında bir kaynaşma oldu. Çok lezzetli bir ikram oldu. Halkımıza gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra bir hamsi festivali ve balık de festivali yapacağız. Erzurum Büyükşehir Belediyesi 7 / 24 sahada çalışıyor. Bakınız bütün ilçelerimizde, mahallelerimizde, il merkezimizde yoğun bir hizmet yürütüyoruz. Arzumuz; şehrimizde her alanda birlik, beraberlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Anadolu’nun kadim vilayetlerinden serhat şehrimiz Erzurum’u hep birlikte kalkındıracağız. Bu yıl Erzurum’un kentsel dönüşümde, yatırım ve atak yılı olacak. Bu anlayışla bu yıl çok sayıda özel sektör ve kurumlarımız konut yapacak. Vatandaşlarımız da bunlardan istifade edecek. Şehrimiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. İnşallah yatırımlarla daha da büyüyeceğiz.” Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp da, “Sayın Başkanımıza ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ege İhracaatçılar Birliği sağ olsunlar sponsorluk teklifimizi kırmadı. İzmir’den Erzurum’a 4 bin balık gönderildi. Yetiştiriciliği yapılan en kaliteli balık türü olan çipurayı bizden esirgemediler. Bu aktivitelerde ki hedefimiz; Erzurum’da kişi başına tüketilen balık miktarı istenilen düzeyde değil. Bunu daha üst seviyelere taşımak için sağ olsun Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız teklifimizi kırmadı. Bundan sonra bunu daha yaygınlaştırıp, Erzurum insanına daha sık bir şekilde balığı tattırmak istiyoruz” dedi.

 
Oltu’da Üç Aylar seferberliği
 
Ünüvar: “Azerbaycan’ın acısını paylaşıyoruz”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kutlu Doğum Teması açıklandı
İl Müftü Vekili Celal Büyük bu yıl ki Kutlu Doğum haftasının ana temasının ...
Çanakkale Şühedasına sanatlı vefa
Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından Oltu’da bir tiyatro sahnelenecek.
Çocuk Gözüyle Polisi anlattılar
17 ilçede Mavi Kartaneleri Projesi kapsamında yer alan ortaokul 5.6.7.8. ...
 
Tekirdağ’da ‘Dadaş’ Gündemi
Tekirdağ Erzurumlular Derneği, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun ...
Sanatta Dadaş Damgası
Erzurumlu ünlü ressam Fehim İbrahimhakkıoğlu, “Dünya Barışı meşalesi Filistin'den ...
Allahü Ekber’de belgesel çekimi
Sarıkamış Şehitlerinin güzergahı profesyonel fotoğrafçıların çalışması ile belgesel olacak.
 
Halk Oyunları’nda Erzurum sinerjisi
Türkiye Halk Oyunları Grup Yarışması Gençler Düzenlemesiz kategorisinde ...
Türk Dünyası Erzurum’da buluşacak
Ceylan, 'Dileğimiz Türk Dünyası ile Anadolu bozkırları arasında çok önemli ...
EDT, perde demeye devam edecek
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Nejat Birecik, Vali Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti.
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri