Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Otobüs kamyona çarpı: 9 yaralı
Otobüs kamyona çarpı: 9 yaralı
'Yapay Zekâ Uygulamaları Etik Kılavuzu' yayımlandı
'Yapay Zekâ Uygulamaları Etik Kılavuzu' yayımlandı
MEB'den Türk Dünyası Çocuk Oyunları Şenliği
MEB'den Türk Dünyası Çocuk Oyunları Şenliği
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı
Sarıkamış yolunda trafik kazası: 1 yaralı
Sarıkamış yolunda trafik kazası: 1 yaralı
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
23 Nisan 2013 Salı - 16:57

Gönül Elçilerinden gönül kazandıran etkinlik

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında Gönül Elçileri grubu olarak örnek sosyal bir projeye imza attılar.

Gönül Elçilerinden gönül kazandıran etkinlik

ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında Gönül Elçileri grubu olarak örnek sosyal bir projeye imza attılar.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yakutiye İlçesine bağlı Akdağ Reşit Karabacak İlköğretim Okulu öğrencilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yalnız bırakmayan Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, ilköğretim okulu öğrencilerine mont, ayakkabı ve kitap kırtasiye malzemesi hediye ettiler. Etkinlik kapsamında okula mini bir bilgisayar laboratuarı kuran Gönül Elçileri grubu, her öğrenciye ayrı ayrı oyuncak hediye ettiler.
ÖĞRENCİLERİ ERZURUM’DA AĞIRLAYACAKLAR
Gönül Elçileri grubu öğrencileri, yarında Akdağ Reşit Karabacak İlköğretim Okulu öğrencilerini Erzurum’da ağırlayacak. Projenin ilk safhasında bugün köy okulunda öğrencilerle buluşan Gönül Elçileri yarında ilköğretim okulu öğrencilerini şehir merkezine geziye getirecekler.
Sabah Ebu İshak Vakfı’nda düzenlenecek kahvaltıda minik öğrencileri ağırlayacak Gönül Elçileri grubu, daha sonra öğrencilere İletişim Fakültesi, Cine Tekno’de film etkinliği, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nda öğle yemeği ikramının ardından, Arkeoloji Müzesi gezisi, Atatürk Evi gezisi, Yakutiye Medresesi, Erzurum Kalesi ve Erzurum Tabyalarını gezdirecekler.
Akdağ Reşit Karabacak İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Raci Taşçıoğlu, öğretim üyeleri Tahsin Emre Fırat ve Fatih Değirmenci, Milli Eğitim Şube Müdürü Secahattin Eroğlu, gönüllü öğrenciler ve Akdağ köyü sakinleri katıldı.
Gönül Elçileri grubu öğrencileri, projenin amacının köylerdeki öğrencilere gerekli olan kitap kırtasiye, giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirterek, “Amacımız ayrıca köydeki öğrencileri üniversite hayatıyla tanıştırarak geleceğe yönelik bir fikir oluşturmaktır. Proje kapsamında öğrencileri tarihi mekanları gezdirilerek kültürel birikimine katkıda bulunmak ve köyden hiç çıkmamış öğrencilere şehir hayatını tanıtmaktır” dediler.
 

 
Emreköy'de 23 Nisan Coşkusu
 
‘23 Nisan Milli iradenin sembolü’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alkışlar onlar için
Oltu Şehitler İlkokulu Anasınıfı sabahçı grubu tarafından 23 nisan Ulusal ...
‘23 Nisan milli gurur günü’
Palandöken ilçe Kaymakamı Şenol Esmer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
13 ortaokul Peygamber sevgisinde yarıştı
Şenkaya İMKB 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan ...
 
Hem eğlendiler, hem de spor yaptılar
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor TIR’ı spor etkinliklerinde minik öğrenciler ...
Dünya yeni kitabeyi konuşuyor
Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi ...
Tarihi yaşayarak öğrendiler
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen turizm haftası etkinliği çerçevesinde ...
 
Erzurum’a örnek olsun
Kutlu Doğum haftası nedeniyle Daday’da bulunan esnaf ücretsiz saç traşı ...
İmamoğlu peygamber sevgisini anlattı
Güneş Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel Cuma konferanslarının bu ...
Kar Film Festivali sona erdi
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından geleneksel hale getirilen ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri