Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
'Aile, en büyük dayanışma noktamızdır'
'Aile, en büyük dayanışma noktamızdır'
Yargı mensuplarından Çiftçi’ye veda ziyareti
Yargı mensuplarından Çiftçi’ye veda ziyareti
 Ülke genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı
 Ülke genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı
Küresel Bilimsel Ağ’da ATAUNİV farkı
Küresel Bilimsel Ağ’da ATAUNİV farkı
Aziziye Belediyesi’nden saha araştırması
Aziziye Belediyesi’nden saha araştırması
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
15 Mayıs 2025 Perşembe - 13:31

Gençlik Haftası başladı

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası, Havuz Başındaki Atatürk Anıtına çelenk koyma töreniyle başladı.

Gençlik Haftası başladı

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası, Havuz Başındaki Atatürk Anıtına çelenk koyma töreniyle başladı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası Kutlamaları Havuz Başındaki Atatürk Anıtına çelenk koyma töreniyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, Yurt Hizmetleri Müdürü Sahir Birol Dönel, Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay, şube, ilçe, gençlik merkezleri müdürleri ve yurt müdürleriyle sporcular ile antrenörler katıldı.

Çelenk Koyma töreninde konuşan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, "Her yıl kutladığımız 15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bugün Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu töreninde bir araya geldik. Sevgili Gençler, Bilgi toplumunun etkin bireyleri olabilmeniz için çok çalışılmalı, bilgiye açık olmalı, kendinizi her alanda yetiştirmelisiniz. Aldığınız çağdaş eğitimin yanında teknolojinin sunduğu tüm bilgi kaynaklarını da kullanarak, Ulusunuza ve insanlığa yararlı bireyler olmaya çabalamalısınız. Bu sizin kendinize olduğu kadar, ulusumuza, ülkemize ve insanlığa karşı da sorumluluğunuzdur. Bizlere bu güzel coğrafyada bağımsız bir ülke bırakan, yurttaşlık hak ve özgürlüklerimizi kazandıran başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Kurtuluş Savaşının baş kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları ve Kahraman ecdadımız olmak üzere, tüm gazi ve şehitlerimize duyduğumuz sonsuz saygı ve gönül borcunu bir kez daha yinelemek istiyorum. Her yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan bu anlamlı haftada tüm gençlerimize, sporcularımıza ve değerli hemşehrilerimize sevgilerimi iletiyor, hepinize esenlikler diliyorum" diye konuştu.

Bu arada Gençlik Haftası çeşitli aktiviteler ve spor müsabakalarıyla 21 Mayıs 2025’e kadar devam edecek.

 
Erzurum Kurban Hizmetleri Komisyonu toplandı
 
Aile Yılı için yürüdüler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Kurban Hizmetleri Komisyonu toplandı
Erzurum’da 2025 Yılı İl Kurban Hizmetleri Komisyon toplantısı yapıldı.
Erzurum’da Baba Ocağında ikamet tarih oldu!
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 2008 yılında 5 kişi olan ...
Erzurum’da her iki haneden birinde çocuk yok !
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 0-17 yaş grubunda en az ...
 
Erzurum’da her dört evden birinde yaşlı var
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - 2026 bin 773 hanenin bulunduğu Erzurum’da ...
Göktaş’tan engelli kamu çalışanı sayısı açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "2002 yılında ...
Memişoğlu: 'Toplum sağlıklı kalmalı'
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 81 ilde başlatılan ve vatandaşların sağlıklı ...
 
Işıkhan: Ev kadınlarına emeklilik hakkı tanıyacağız
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına emeklilik ...
Erzurum’da engelliler haftası etkinliği
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Erzurum Valiliği koordinesinde, ...
İl Sağlıktan GSİM'e destek sertifikası
Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir, ‘Beslenme Dostu ve Fiziksel ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Gazze Sınavı ve Tarihin Suskun Ortakları
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
İran’dan alınacak ders
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri