Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SPOR
9 Mart 2016 Çarşamba - 14:01

Erzurumlu bisikletçiler Türkiye’yi temsil edecek

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ile yola çıkan Erzurum bisikleti her geçen gün büyük aşama kat ediyor.

Erzurumlu  bisikletçiler Türkiye’yi temsil edecek

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ile yola çıkan Erzurum bisikleti her geçen gün büyük aşama kat ediyor. Bisiklet Antrenörü Mustafa Kocaman nezaretinde Adana’ya giden Erzurum Bike Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarı ile yine adından söz ettirmeyi başardı. 5-6 Mart 2016 tarihlerinde Adana da gerçekleştirilen Elit Man, Elit Women, Genç Erkeler, Genç Bayanlar, U 17 Erkek ve U15 erkek kategorisinde yapılan yarışlarda Erzurumlu bisikletçiler yaşıtlarından büyük sporcularla yarışmasına rağmen, 9’da 9 yaparak klasmanda kalmayı başardı. Bu sonuçla Erzurumlu bisikletçiler, uluslararası yarışlarda Erzurum ve Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

YABANCI SPORCULAR TAKDİR ETTİ

5 farklı ülkeden toplam 200 sporcunun katıldığı Uluslararası yarışlara 9 sporcu ile iştirak eden Erzurum Bisiklet Kulübü yarışlarda göz doldurdu. Bike Kulübü sporcuları, U15 Erkek, U17 Erkek ve Genç erkek kategorilerinde yarıştı. Erzurumlu sporcular kendi kategorilerinde genel klasman hakkı kazandı. Kısa zamanda büyük başarı gösterdiler birçok yarışçının elendiği yarışta Erzurumlu sporcular turda kalmayı başardı bu kapsamda yapılacak olan uluslararası yarışlara katılma vizesi aldı.

VALİ ALTIPARMAK VE TAŞKESENLİGİL DESTEKLİYOR

Erzurum bisikleti kısa bir süre içerisinde Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile kısa sürede önemli bir konuma geldi. Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman’ın da yoğun gayretleri ile sporcular kendilerine güvenenleri mahcup etmedi. Vali Altıparmak ve il müdürü Taşkesenligil, Adana yolculuğu öncesinde sporcularla yakından ilgilenirken, bu tablo bisikletçiler için iyi bir moral oldu.

ÖNEMLİ YARIŞLAR BİZİ BEKLİYOR

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şehirde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için yoğun çaba gösterirken, önümüzde aylarda Erzurum yine bir birinden önemli bisiklet yarışlarına ev sahipliği yapacak. Bisikletin başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Erzurum, önemli projelere imza atmaya devam edecek. Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman, 26 Haziranda yapılacak olan Palandöken MTB CUP C1 klasmanındaki uluslararası yarışlarını Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in desteleri ile Erzurum’a aldıklarını belirterek, uluslararası Bisiklet Federasyonunun bu yarışlara puan verdiği önemli yarışlar arasında yer aldığını bildirdi. Kocaman, “Bu yarışlara tahmini olarak 250-300 sporcu katılacak. Yarış için tüm hazırlıklara şimdiden başladık” dedi.

Erzurum Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman, Haziran ayı için iki ulusal yarışında Erzurum’da yapılacağı müjdesini verdi bu yarışlar 5 Haziran Uzundere MTB ve 25 Haziran Palandöken Down-hıll yarışları olacağını sözlerine ekledi.

 
ER-VAK, Erzurum Tarihi’ne ışık tuttu
 
Orhan, Şengel Ailesinin acısını paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: ‘Her maç bir final’
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Çıkışımızı sürdürmek ve istikrarı sağlayabilmek ...
Halldorsdottir: “Erzurum Olimpiyat yapabilir”
Linney Halldorsdottir, “Erzurum mevcut potansiyeli buz salonları ve kayak ...
Emre Hasan Balcı kadro dışı
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın takımın başına geçmesinden sonra formasına ...
 
Erzurumspor cezakolik oldu..!
PFDK’ya sevkedilen Erzurumspor için yapılan ceza isteminde Kırıkhanspor ...
Erzurum’dan Zagrep’e madalya yolculuğu
Senkronize Buz Pateni Genç Milli Takımı, Dünya şampiyonası öncesi gerçekleştirdiği ...
EYOWF 2017 için logo yarışması
Avrupa’nın 50 ülkesinden 18 yaş altı olimpik sporcuların yarışacağı Dünya’nın ...
 
Sekmen başarıyı ödüllendirdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Avrupa Şampiyonu 11 yaşındaki ...
Erzurum Buz Projesine övgü
2017 Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYWF) Koordinasyon Toplantısı ...
Erzurumspor galibiyete mecbur
RECEP DAĞ-Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurubun 30’uncu haftadaki en zorlu ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri