Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yeşilay Erzurum Şubesi’ne ödül
Yeşilay Erzurum Şubesi’ne ödül
Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
KUDAKA'dan 4 projeye destek
KUDAKA'dan 4 projeye destek
Sekmen'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi
Sekmen'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi
Karaca güven tazeledi
Karaca güven tazeledi
HABERLER>ASAYİŞ
16 Temmuz 2011 Cumartesi - 00:40

Ersoy ayın polisi seçildi

Erzurum'da 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 3 yaşındaki Fatma Şifa Altuntaş'ın başucunda durup sağlık görevlileri gelene kadar yanına kimseyi yaklaştırmayan polis memuru 31 yaşındaki Selami Ersoy, 'ayın polisi' seçildi.

Ersoy ayın polisi seçildi

Erzurum'da 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 3 yaşındaki Fatma Şifa Altuntaş'ın başucunda durup sağlık görevlileri gelene kadar yanına kimseyi yaklaştırmayan polis memuru 31 yaşındaki Selami Ersoy, 'ayın polisi' seçildi.
Olay 7 Temmuz günü merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Hilalkent Semti'nde meydana geldi. Minik Fatma evlerinin balkonunda oynarken, tırmandığı korkuluktan sırt üstü apartmanın bahçesine düştü. Çocuğun düştüğünü görenler ne yapacaklarını şaşırırken, olay yerine gelen polis memuru Selami Ersoy, vücudunda kırık olabileceği şüphesiyle çocuğun yanına kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, acılar içinde kıvranan Fatma'yı dikkatli bir şekilde ambulansa koyarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne nakletti. Yapılan kontrolde sol kolu, iki bacağı ve kafatasında kırık olduğunu belirlenen Fatma'nın tedavisi, Ortopedi servisinde sürüyor.
MÜDÜRDEN 'TEŞEKKÜR' BELGESİ
Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, kaza yerinde örnek bir davranış sergileyen polis memuru Selami Ersoy'u tebrik etti. Emniyet Müdürü Yıldız, Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğe bAğlı Gölbaşı Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru Selami Ersoy'un, 'Ayın Polisi' seçildiğini belirterek 'teşekkür belgesi' verdi.
HASTANEDE ZİYARET EDECEK
Fatma Şifa Altuntaş'ın yaşam savaşını kazanmasına çok sevindiğini belirten Gölbaşı Polis Amirliği'nde görevli evli polis memuru Selami Ersoy, yakın bir zamanda çocuğu ziyarete gideceğini söyledi. Gösterdiği örnek davranış ile belki de küçük kızın hayatını kurtaran Selami Ersoy, "Telsizden anons gelince kısa sürede olay yerine gittik. Küçük bir çocuk yere düşmüş ve ağlıyordu. Hemen yanına gidip başta büyük bir panik içinde olan ailesi olmak üzere komşularını uzaklaştırdım. Çünkü yapılabilecek küçük bir hata çocuğun sakat kalmasına hatta ölümüne neden olabilirdi" dedi.

 
“Tır'a 'domates' yerine insan bindirmişler”
 
Mehmetçik yadigarlarını ağırladık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlu teknisyenin hazin sonu
Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan ...
Erzurum’a gelirken kaza geçirdiler
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde ordu’dan Erzurum’a gelmekte olan yolcu minibüsü ...
Hava ambulansı ağırbaş bebek için uçtu
Pasinler ilçesinde bir aylık bebek Bebek Ağırbaş, hava ambulansıyla Trabzon’a gönderildi.
 
Arkadaşının ölümüne sebep oldu
Erzurum'da babasına ait minibüsle kaza yapan A. B. isimli çocuk, arkadaşının ölümüne neden oldu.
Emniyet’ten kaçak sigara operasyonu
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ...
Mülteciler Erzurum’da barınacak
Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneğince (SGDD) Avrupa Komisyonu ...
 
Otomobil devrildi: 1 ölü
Şenkaya ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Bu sefer’de kelebek kaçırdılar
Karayazı ilçesinden kaçırılan ters lale olayı henüz sıcaklığını korurken, ...
Güvenli Taşıt Hareketi ilgi gördü
Araçlarda emniyet kemeri kullanılmasının kazalarda ölüm ihtimalini yüzde ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri