Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydemir: ‘15 Temmuz Milli İrade vicdanının eseridir’
Aydemir: ‘15 Temmuz Milli İrade vicdanının eseridir’
'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun'
'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun'
Tarihe tanık fotoğraflar sergide
Tarihe tanık fotoğraflar sergide
Yiğiter: 15 Temmuz Türkiye için bir milattır
Yiğiter: 15 Temmuz Türkiye için bir milattır
Erzurum'dan 8 Türkiye birincisi çıktı
Erzurum'dan 8 Türkiye birincisi çıktı
HABERLER>ASAYİŞ
23 Ekim 2013 Çarşamba - 17:26

Enişte cinayeti davası başladı

Erzurum'da bir süre önce küfürlü SMS mesajları ile çıkan tartışmanın cinayetle sonuçlandığı davanın ilk duruşması 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

Enişte cinayeti davası başladı

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da bir süre önce küfürlü SMS mesajları ile çıkan tartışmanın cinayetle sonuçlandığı davanın ilk duruşması 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Eniştesini ‘kasten öldürmek’ suçundan müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Uğur Ö., “Küfretti, onurumu kırdı. Çok pişmanım. Ailesinden özür diliyorum” dedi.

İddianameye göre, 16 Ağustos 2013 günü, Uğur Ö. (26), ablası Bircan Onay'ın (31) cep telefonuna "Sen kimsen ya, yoksa polis eniştemiz mi gelip beni vuracak ya da pişirik kocan mı ?", "Gerçekleri söylüyorum senin dinin Allah’ın olmuş para" ve "Merak etme yakında seni de satar, satmadığı da meçhul bu mesajı da okut" diye mesaj attı. Bu esnada eşinin yanında olan Muammer Onay (35), mesajı görünce, çılgına döndü ve kaynını aradı. Uzun bir süre sonra telefona cevap veren Uğur Ö. ile Muammer Onay arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle silahla vurulan enişte hayatını kaybetti.

Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası ile yargılanan Uğur Ö., bugün görülen duruşmada pişman olduğunu söyledi. Zanlı ifadesinde, “Eniştem ile aramızda aslında bir husumet yoktu. Asıl sorun benim kayınvalidem ile olan sorunlarımdan kaynaklanan tartışmalarla başladı. Ablam Bircan’ın daha önce yaşadığı cinsel taciz olayından dolayı ile karşılıklı olarak mesajlaşıyorduk. Benim de ablama gönderdiğim mesajlar üzerine eniştem beni aradı, önce telefonlara cevap vermedim. Sonrasında telefonu açtım ve tartıştık. Anama, avradıma sinkaflı küfürler etti. Eniştemin beni savcılığa şikayet ettiğini öğrendim ve nedeni öğrenmek için ablamın evine gittim. Eniştem yoktu. Ablama, Beni neden savcılığa şikayet ettiniz' diye sorduğumda eniştem "Bircan kapıyı aç" diye bağırmaya başladı. Ablam enişteme, ‘Bırak gitsin’ dedi ama eniştem benim boğazıma sarılarak, ‘Hayır gidemezsin, polisler gelecek’ dedi ve bana vurdu. Bende karşılık verdim. Eniştem iri yapılı olduğu için çok korktum. Belimdeki tabancayı çıkarıp o anki korkunun etkisi ile iki el ateş ettiğimi hatırlıyorum. Eniştemin karnından yaraladığımı gördüm. Eniştem yere düşünce ben evden uzaklaştım. Daha sonra da beni arayan polise teslim oldum. Kesinlikle öldürme kastıyla hareket etmedim. Ailesinden özür diliyorum. Pişmanım" dedi.

“KARDEŞİMDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM”

Kuaförlük yapan Uğur Ö.'nün ablası iki çocuk annesi Bircan Onay ise, “Benim kardeşimin eşim ile kesinlikle bir problemi yoktu. Tamamen kardeşimin evliliği ile ilgili abla-kardeş arasında mesajlaşıyorduk. Kardeşimin bana göndermiş olduğu, mesajları okuyan eşim Muammer çok sinirlendi. Bunun üzerine savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacağını ifade etti. Daha sonra telefonla birbirlerine karşılık hakarette bulunduktan sonra, eve gelen kardeşim Uğur ile eşim Muammer arasında merdivenlerde bir boğuşma oldu. Boğuşma esnasındaki silah sesi duydum. Kardeşim eşimi öldürmek için ele gelmemişti. Kardeşim eşimi öldürmek için eve gelmemişti, kardeşimden şikayetçi değilim" dedi. Mahkeme heyeti Uğur Ö.’nün tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 
Sigara kaçakçısı tutuklandı
 
Umut tacirlerine dikkat!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 ayda 4.9 milyon ceza
ÖZEL-Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü ekiplerince, Erzurum’da Ocak-Eylül ...
Trafikte kemer operasyonu
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, Erzurum-Kars ...
Çat Karaşeyh’te kavga: 5 yaralı
Çat ilçesinde çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
 
Gökoğlan’da 12 ton ot yandı
Tekman ilçesinde 12 ton ot yanarak kül oldu.
KOM’dan makaron operasyonu
Erzurum'da polis ekiplerince yapılan aramada 600 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.
Hınıs’ta ahşap ev yanarak kül oldu
Hınıs ilçesinde sebebi belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan yangında ahşap ...
 
Kararı Erzurum Adli Tıp verecek
Kars’ın Susuz İlçesi’nde arkadaşlarıyla birlikte top oynayan ve oyun sonrası ...
Uyuşturucu tacirleri tutuklandı
Erzurum’da polisin düzenlediği operasyonda 27 kilo 826 gram eroin ele ...
Emniyetten uyuşturucu operasyonu
Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan aramada 1 kilo 670 gram esrar ele geçirildi.
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri