Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 2025 yılını 5’inci sırada tamamladı!
Erzurum 2025 yılını 5’inci sırada tamamladı!
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Malatya'da otobüs seferleri durduruldu
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Gümüşhane'de okullara 1 günlük kar tatili
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Tunceli'de eğitime 2 gün ara
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
HABERLER>SİYASET
14 Temmuz 2017 Cuma - 11:26

ESTP’den 15 Temmuz ve birlik mesajı

Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yaptı.

ESTP’den 15 Temmuz ve birlik mesajı

Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yaptı.
Yaptığı açıklamada bu "FETÖ’nün alçak saldırısının", darbenin ötesinde bir işgal girişimi olduğunu belirten Güvenli şunları kaydetti:
“Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız; gelecek nesillere aktaracağımız darbe aslında ülkeyi işgal girişimiydi.
Vatanına, devletine, bayrağına ve milletine bağlılığını, güçlü ve büyük Türkiye ülküsünden asla taviz vermeyeceğini, tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı 15 Temmuz kahramanlık destanı ile bu işgalci darbe girişimi tarihin sayfalarındaki yerini almıştır.
Bir gecede hem ihaneti, hem de zaferi gören, aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde meydanlarda tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper ederken Erzurum’da da Dadaşlar, darbeci, alçak hainlere karşı tek ses olup meydanları doldurarak milletin destanına katılmıştır.
Diğer şehirlerimizde de bu hain girişimi millet, vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte kol kola, can cana vererek engellemiştir. Bu millet bayrağına, devletine, vatanına, anayasal düzenine ve özgürlüğüne sahip çıktığını 15 Temmuz’da tüm Dünya’ya göstermiştir
Kahramanlığı bünyesinde daima muhafaza eden aziz milletimiz, günlerce tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini bir kez daha haykırmıştır.
Güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; Ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı sürdürülen mücadelede Erzurum Sivil Toplum Platformu olarak bu mücadelenin yanında olmaya devam edeceğiz.
Vatan, bayrak ve millet uğruna ebediyete intikal eden başta 15 Temmuz’da şehit düşen 249 şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında olacağız.
Şehitlerimiz namusumuz, gazilerimiz onurumuzdur. Nefretle yazdık hafızalarımıza FETÖCÜ hainleri nefretle anacağız ve tarihte öyle yazacak.
Milletin kararlı iradesi bundan böyle bir daha böyle bir kalkışmaya cüret etmek isteyenler içinde her zaman caydırıcı bir unsur olarak tarihteki yerini almıştır. Vatanımız için canını feda eden bu güne kadar ki tüm şehitlerimiz bizim gururumuzdur, onurumuzdur. Bizlere düşen görev ise şehitlerimizin miraslarına sahip çıkmak ve bundan sonraki nesillere emanetleri aktarmaktır.
Bu münasebetle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin.”

 
Aydemir: ‘Erzurum bir tevazu abidesini kaybetti’
 
Aydemir: ‘Milletin asil öfkesi, hainleri kahretti’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“15 Temmuz ruhu ile yeniden meydanlarda olacağız”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz,’ Nene Hatun’un yiğit torunları, ...
Bulutlar, 15 Temmuz şehidinin ailesini ziyaret etti
Başkan Bulutlar, 15 Temmuz şehidinin ailesini ziyaret etti
Berlin'den Yakutiye'ye hizmet övgüsü
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'a, AK Parti Berlin Seçim Koordinasyonu ...
 
Aydemir: ‘15 Temmuz milli haysiyet uyanışıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘15 temmuz küresel ihanete ...
Aydemir: ‘Biz her tarafıyla Erzurumuz..’
Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Kalkınma Vakfı(ERVAK) tarafından ...
Ünal’dan sert tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu ...
 
Deligöz, Palandöken Belediyesini ziyaret etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, hizmete başlayan yeni Palandöken ...
Akdağ'dan Sivil Toplum vurgusu
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti olarak yıllardır sivil toplumun gelişmesine ...
TRT Genel Müdürlüğüne Eren atandı
TRT Genel müdürlüğüne, TRT Genel Müdür yardımcısı İbrahim Eren atandı. ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri