Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Taekwondoda Dadaş damgası
Taekwondoda Dadaş damgası
GSİM’den yüzücülere motivasyon desteği
GSİM’den yüzücülere motivasyon desteği
İl Sağlıktan GSİM'e destek sertifikası
İl Sağlıktan GSİM'e destek sertifikası
Jandarma imdatlarına yetişti
Jandarma imdatlarına yetişti
MEM ve ASHM’den Aile yılı temalı resim sergisi
MEM ve ASHM’den Aile yılı temalı resim sergisi
HABERLER>SPOR
5 Temmuz 2012 Perşembe - 15:54

Atletizm yarışları yoğun ilgi gördü

Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. GAP Yaz Spor Oyunları tamamlandı. Oyunların en fazla ilgi gören yarışlarından biri de GAP’ın her zaman Golden Ligi olarak adlandırılan Puanlı atletizm yarışları oldu.

Atletizm yarışları yoğun ilgi gördü

ERZURUM (İHA) - Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. GAP Yaz Spor Oyunları tamamlandı. Oyunların en fazla ilgi gören yarışlarından biri de GAP’ın her zaman Golden Ligi olarak adlandırılan Puanlı atletizm yarışları oldu. Serin bir havada koşulan yarışlarda bile bazı atletler yarış sonunda baygınlık geçirdi. Nefesleri kesen yarışlar sonunda takım halinde şampiyonluğu bayanlarda Batman Kazanırken, erkeklerde Diyarbakır kazandı. Yarışlar Erkekler ve bayanlar uzun atlama, yüksek atlama, gülle atma, bayanlar 100 metre, erkekler 100 metre, bayanlar 800 metre ve erkekler bin 500 metre yarışları kategorilerinde yapıldı.
YARIŞLAR NEFES KESTİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Tartan Pistte yapılan puanlı atletizm yarışlarına erkeklerde toplam 25 katıldı. Yarışlar sonunda takım halinde Diyarbakır birinci olurken, Muş ikinci sırada yer aldı. Gaziantep ise üçüncülüğü elde etti. 19 ilden sporcuların katıldığı bayanlar kategorisinde ise Batman birincilik kürsüsüne çıkarken, Malatya ikinci, Diyarbakır da üçüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Spor Şube Müdür Vekili Bülent Tilkidöğen, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü İkram Sönmez, Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ve çok sayıda spor sever ile diğer illerden gelen atletizm yetkilileri izledi.
HAKAN ÇOBAN’IN AYAKKABISI ÇIKTI
Puanlı Atletizm yarışlarında bin 500 metrede piste çıkan milli atlet Hakan Çoban, Erzurum’u başarıyla temsil etti. Daha yarışın ilk metrelerinde, rakibinin ayağına basması sonucu, milli atletin ayakkabısı çıktı. Çıplak ayakla koşan Hakan Çoban yine de ferdi olarak yarışı ikinci sırada bitirerek, gümüş madalya kazandı. 800 metre bayanlarda Erzurum’u temsil eden Tubay Erdal ilk üçe giremedi ve dördüncü oldu. Yüksek atlamada ise Yasemin Özdemir ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

 
Voleybolda dereceye giremedik
 
Futbol Köyü Projesi başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Voleybolda dereceye giremedik
Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor ...
Basketbolda şampiyon Erzurum
GAP Oyunları kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasında Erzurum basketbol ...
Oltu’nun gururu oldular
Bu sene 7’ncisi düzenlenen ve toplam 25 ilin katıldığı GAP Oyunları Turnuvası’nda ...
 
Karakucakta son hafta
Pasinler ilçesinde her yıl geleneksel olarak sürdürülen 7 Hafta Karakucak ...
Cengiz'den sportif destek
Birinci Amatör Küme’ye yükselen Ilıca İdman Ocağı Belediyespor yönetim ...
Taekwondo’da heyecan tavan yaptı
Erzurum'da devam eden 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında ...
 
Güreşte dadaş fırtınası
GAP Yaz Spor Oyunlarında şampiyonluğu serbest güreşte Erzurum kazandı. ...
Potada Erzurum damgası
Yaz Spor Oyunları’nda basketbolda Erzurum şampiyonluğa koşuyor. Antrenör ...
Baş pehlivanlıkta Kara damgası
Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde geleneksel olarak sürdürülen ve yedi hafta ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri