Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kop Mayıs ayı karıyla beyaza büründü
Kop Mayıs ayı karıyla beyaza büründü
Taşkınsoy Erzurumspor’un 6 maçında görev aldı
Taşkınsoy Erzurumspor’un 6 maçında görev aldı
'Siz Gelemiyorsanız Biz Geliriz'
"Siz Gelemiyorsanız Biz Geliriz"
Jandarmadan kaçak avcılara suçüstü
Jandarmadan kaçak avcılara suçüstü
Oltu AK Parti Anneleri ağırladı
Oltu AK Parti Anneleri ağırladı
HABERLER>ASAYİŞ
5 Ocak 2018 Cuma - 03:46

2 sığınak ve 4 depo imha edildi

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına ait 1 adet 8 kişilik ve 1 adet 6 kişilik sığınak ile 4 adet depo imha edilerek, çok sayıda yaşam ve ilk yardım malzemeleri ele geçirildi.

2 sığınak ve 4 depo imha edildi

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına ait 1 adet 8 kişilik ve 1 adet 6 kişilik sığınak ile 4 adet depo imha edilerek, çok sayıda yaşam ve ilk yardım malzemeleri ele geçirildi.
Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada, “Erzincan genelinde devam ettirilen kış operasyonları kapsamında Refahiye ilçesi Söğütlü köyü kırsal kesiminde 2 Ocak 2018 tarihinde icra edilen arama tarama faaliyetinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına ait 1 adet 8 kişilik sığınak bulunarak kullanılamaz hale getirildi. 3 Ocak 2018 tarihinde ise Refahiye ilçesi Alacaatlı köyü kırsal kesimindeki Kurtlu Tepe mevkiinde icra edilen arama tarama faaliyetinde, içerisinde yaşam ve ilk yardım malzemelerinin bulunduğu 6 kişilik bir başka sığınak kullanılamaz hale getirildi. Ele geçirilen malzemeler ise imha edildi. 4 Ocak 2018 tarihinde ise Refahiye ilçesi, Alacaatlı Yaylası, İşilor Deresi mevkiinde icra edilen arama tarama faaliyetinde, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına ait 4 adet depo içerisinde ele geçirilen muhtelif gıda, giyim, ilk yardım ve yaşam malzemesi imha edildi” denildi.
Açıklamanın devamında “Son 3 gün içerisinde bulunan 2 adet sığınak ve 4 depoda; 1 adet kuzineli soba, muhtelif yaşam ve ilk yardım malzemesi, 9 adet 12 kilogramlık tüp, 7 adet piknik tüpü, 1 adet üçlü set üstü ocak, 1 adet tüplü sac, 4 adet büyük, 4 adet küçük akü, 7 çift mekap ayakkabı, 20 metre urgan halat, 6 adet el lambası, 15 kilogram tulum peyniri, 20 kilogram un, 5 kilogram toz şeker, 17 kilogram makarna, 5 kilogram pirinç, 1 kilogram kuru fasulye, 35 adet 820 gramlık bezelye konservesi, 28 kilogram çeşitli konserve, 33 paket üçü bir arada kahve, 1,5 kilogram pul biber, 10 paket hamur mayası, çok sayıda ilaç, enjektör ve ilk yardım malzemesi ile çok sayıda tava, tabak, tencere, çatal, kaşık vb. mutfak malzemesi, bol miktarda temizlik malzemesi, 81 adet büyük ve küçük tip kalem pil, çok sayıda giyecek ve iç çamaşırı, battaniye, hasır, kilim, vb. yaşam, temizlik ve ilk yardım malzemesi olmak üzere toplam 127 kalem malzeme ele geçirildi. Vatandaşların huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla Erzincan’da terör unsurlarının bulunmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir.” ifadesi kullanıldı.

 
Erzurum’dan yüzde 8.7’lik ihracat rekoru
 
Kiğı Barajı, elektrik üretimine başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ruhsatlarını ailelerinden aldılar
Erzurum Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan avukatlara düzenlenen ...
Örnek yaklaşım ödüllendirildi
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin ...
Otel odasında ölü bulundu
Erzurum’da bir kişi kaldığı otel odasında ölü bulundu.
 
Gizli buzlanma kazalara yol açtı
Erzurum’da kar yağışının ardından havanın soğumasıyla birlikte gizli buzlanmanın ...
İran plakalı yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı
Erzurum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı trafik kazalarına neden oldu.
JÖH timine coşkulu karşılama
Ahmet AKBUĞA-Erzurum’da operasyondan dönen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ...
 
13 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yürütülen operasyonlarda; son 1 haftada ...
Sözen'den kararlılık vurgusu
Köy Korucuları Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, "35 yıllık terörle mücadele ...
Polisin güven huzur uygulaması devam ediyor
Yılbaşına sayılı saatler kala tüm yurtta olduğu gibi Erzurum’da da asayiş ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri