Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
17 Kasım 2014 Pazartesi - 01:04

'2015 seçimleri mazlum milletler için çok önemli'

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2015 seçimlerinin önemine dikkat çekerek, seçimlerin mazlum milletler için de önemli olduğunu söyledi.

 2015 seçimleri mazlum milletler için çok önemli

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2015 seçimlerinin önemine dikkat çekerek, seçimlerin mazlum milletler için de önemli olduğu söyledi.
 Güllüce, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Kongrede konuşan Bakan Güllüce, "Dünyada Müslümanlar ve mazlumların derdiyle ilgilenen bu ülkenin insanından başka bir ülke yoktur maalesef. Suriye'nin karşısında duran bir şey yoktur. Nerede mazlum insan varsa kucak açan ve nerede zalim varsa karşısında olan bu toprakların çocukları. Bu toprakların çocukları kalben karşıydı ama ellerinden bir şey gelmiyordu. Ama bir parti ve onun bir lideri oldu, bütün dünyaya rağmen, gerek Başbakanımız gerek Cumhurbaşkanımız halen söylüyor, 'Dünya bir araya gelse biz mazlumların yanında olacağız, zalimin karşısında olacağız' diyor. Dünyada bunu söyleyen başka bir yer yok, başka bir Müslüman ülkesi yok” dedi.
İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine de tepki gösteren Güllüce, "Sadece Filistin'deki mazlumlar ve sadece Mescid-i Aksa'nın işgaline 'hayır' demek için 2015 seçimleri yeterlidir, gereklidir, lüzumludur” diye konuştu.
 2003 yılı öncesi Türkiye’den bahseden Bakan Güllüce, “2002 yılında Türkiye, 1 milyar kredi bulamayan bir ülkeydi. 1 milyar borç para bulmak için maliye bakanlığının dünyada kapı kapı dolaştığı, yalvarıp yakardığı bir Türkiye idi. Ben çok zor şartlarda hayatını kazanmış bir insanım. Maddi durumu iyi olmayan bir ailenin çocuğuydum. Hiç keyifli bir hayatım olmamıştı ama hayatımın en zindanlı yılı 2001 olmuştur. Karşımda onlarca yüzlerce fabrikalar kapanmış, işsiz kalmış insanların eşleri ‘açız’ diyordu bana. Sizin bir belediye başkanı olarak gücünüz yetmiyordu. Böyle bir psikolojinin olduğu yıllardı. Devlet memurlarının maaşını depremdeki toplanan paralarla ödüyordu” şeklinde konuştu.
 Bakan Güllüce'ye konuşmasının ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından üzerinde Arapça 'Vav' harfinin yer aldığı bir çini tabak takdim edildi.
 Güllüce, daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı seçilen Cevdet Korkmaz ve yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri ile fotoğraf çektirdi.
Kongreye, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu ve Soner Aksoy ile ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
 

 
'İstismarcılar var'
 
İlk Kongre Erzurum’da yapılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hocalı Katliamına hukuki yaklaşım
Son yüzyılın en acımasız ve en kanlı vahşetlerinden biri olarak kabul ...
Akdağ Harvard’ta ders verdi
"Türkiye Sağlıkta Dönüşüm Programı" Harvard Üniversitesi Halk Sağlığı ...
Ömer Nasuhi Bilmen’e bilimsel vefa
Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan ve Ömer Nasuhi ...
 
Kentsel Dönüşüm Aramalarında artış
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181’i yılın ilk on ayında ...
Tünel göçüğü soruşturma safhasında
Rize’de dün akşam saatlerinde bir tünel inşaatında meydana gelen çökme ...
150 yıl sonra bir ilk
Görmez, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak yaklaşık 150 yıl aradan sonra ...
 
Uzundere’ye sportif imaj
Uzundere Kaymakamı Hacı Arslan Uzan ile Belediye Başkanı M.Halis Özsoy, ...
Bilmen Hoca sempozyumunda örnek etkinlik
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, yetim çocuklar sergisinin kurdelesini kesti.
ATAÜNİ projeye odaklandı
“Atatürk Üniversitesinde Akademisyenler Arasında TÜBİTAK Proje Kültürünün ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri